operator calculator, asistent secretariat PR

CALITAKROPOLIS SRL

18-04-2017 | EXPIRA LA 20-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

PR, nivel avansat organizare de evenimente
operator calculator, nivel avansat PC
secretariat, organizarea muncii realizata in detaliu si bine cunoscute problematicile solutionate
managementul timpului- o buna gestionare a sa
buna comunicare, vocabular business si dictie corecta


CERINTE

CAUTAM : Operator calculator cu experienta in activitati de secretariat si arhivare documente in format letric si electronic.
Cerinte: Bune abilitati de comunicare, nivel avansat de cunoastere a pachetului office, orientare spre rezolvarea problemelor si usurinta in luarea deciziilor optime.
Oferim: Politica de beneficii atractiva, program de integrare intr-o echipa tanara si dinamica, acces la un mediu de lucru prietenos si profesionist unde vei invata in fiecare zi si iti vei dezvolta cariera.
Salariul se negociaza in functie de pregatire si competente la momentul interviului.


BENEFICII OFERITE

decontare transport, de preferinta locuinta in sector 2 Bucuresti


DESCRIEREA FIRMEI

CALITAKROPOLIS SRL desfasoara o activitate de consultanta diversificata in management organizational si strategic. punand la dispozitie experienta, cunostintele si intreaga capacitate de inovare. Oferta include consultanta in sisteme de management integrat, servicii de evaluare si analiza a riscurilor , audituri interne de management, asistenta in supravegherea dezvoltarii serviciilor medicale in institutii de sanatate, organizarea de evenimente de referinta (intalniri, conferinte, etc) pe diverse domenii in colaborare cu Ministerul Sanatatii si/ sau alte institutii publice sau private, de invatamant sau in sanatate.