Operatoare Call Center- Bucuresti sector 1

TRENTA PIZZA

05-04-2017 | EXPIRA LA 05-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana determinata pentru pozitia de Operatoare Call Center interesata de dezvoltarea sa, atat personala cat si profesionala si dornic sa se alature unei echipe tinere dar eficiente
Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in echipa Trenta Pizza este sa ai atitudine pozitiva, abilitati de comunicare si vointa de a invata.
Responsabilitatile postului sunt preluarea comenzilor primite telefonic, introducerea corecta in calculator a adresei de livrare si a produselor cerute de client, cunoasterea meniului si a ofertelor, vanzarea sugestiva.

Locatia Job-ului este in sectorul 1 langa statia de Metrou Jiului.


CERINTE

- utilizare PC nivel bun;
- bune abilitati de comunicare si relationare,
- atentie distributiva,
- seriozitate, punctualitate,


BENEFICII OFERITE

- contract de munca full time;
- training;
- venituri motivante corespunzator cu performatele obtinute;
- bonusuri de performanta;
- posibilitati reale de avansare in cariera;
- posibilitatea de a lucra part-time;
- Mediu de lucru placut.

Pentru inceput trimite-ne CV-ul dvs la sergiu.cojocariu@trentapizza.ro sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii la numarul 0751309890


DESCRIEREA FIRMEI

Trenta Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare pizza, a atentiei acordata clientului oferind experienta unei pizza buona de te lingi pe degete.
Misiunea noastra este sa devenim compania de livrare cu cea mai dorita pizza din Bucuresti. In fiecare zi acordam atentie calitatii si micilor detalii care fac dintr-o pizza buna o experienta de neuitat.
Secretul Trenta Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.