Online Marketing Junior

Vertify

16-02-2015 | EXPIRA LA 18-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai aflat că SEO s-a clasat pe locul 5 în top 25 al celor mai căutate skilluri pe LinkedIn și vrei să fii printre specialiștii acestei industrii?

Vino în echipa Vertify!

Vrem să angajăm un “Junior” la început de drum, pasionat de comunicare, online marketing și PR, absolvent de studii superioare în 2014, foarte interesat să înceapă o carieră în inbound marketing și să învețe despre impactul conținutului asupra rezultatelor SEO.

Vei lucra cot la cot cu noi pentru a obține vizibilitate clienților, locali și internaționali, prin campanii de content marketing și PR.

Condiții obligatorii de aplicare:
Absolvirea facultății sau a masterului în 2014 și să nu fi avut un job cu carte de muncă după absolvire.

Postul este plătit, se oferă carte de muncă, iar programul este full-time, între 10-18.

Află toate detaliile despre job si despre cum să aplici aici: http://www.vertify.ro/careers/

Selecția candidaților începe din 20 ianuarie, iar tu vei putea face din echipa noastră de pe 10 februarie. Abia așteptăm să te cunoaștem!


CERINTE

Absolvirea facultății sau a masterului în 2014 și să nu fi avut un job cu carte de muncă după absolvire


DESCRIEREA FIRMEI

Vertify este o agenție de marketing online specializată în servicii de audit tehnic SEO, analize de nișă, strategii inbound de content marketing, online PR și optimizare pentru motoarele de căutare, cu rezultate în creșterea traficului organic.

Cu o experiență de peste opt ani în SEO și PR online, am devenit un departament specializat în tehnici și strategii avansate de optimizare și promovare prin campanii inbound, care îți vor ajuta businessul să se dezvolte online și să fie competitiv.

Suntem o echipă activă in comunitatea de Search Marketing, co-fondatori ai evenimentului lunar de marketing online HotSeat si speakeri la Lumea SEO/PPC.