Ofiter Bancar (Casierie)

Banca Romaneasca

21-08-2014 | EXPIRA LA 20-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Efectueaza operatiuni de incasari, plati cu numerar (RON si Valuta), schimb valutar;
Efectueaza tranzactii cu certificate de depozit;
Efectueaza operatiuni cu cecuri de calatorie, tranzactii Western Union, POS;
Implicare activa in procesul de vanzare;


CERINTE

Studii economice de specialitate sau relevante postului;
Experienta bancara in domeniul solicitat este obligatorie (minim 1 an) - lucru cu numerar: lei, valuta, servicii de transfer international de bani;
Abilitati operare PC (Word, Excel);
Cunoasterea limbii engleze;
Abilitati excelente de comunicare;
Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa;
Capacitate organizatorica si spirit de echipa;



Contractul individual de munca este pe durata determinata in Brasov, Focsani.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 18 ani de activitate, Banca Românească oferă clienţilor săi o gamă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice şi pentru corporaţii.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achiziţionat pachetul majoritar la Banca Româneasca S.A., deţinând în prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) este un alt acţionar important, deţinând 10,209% din capitalul social al băncii.

Prin susţinerea financiară a grupului, capitalul Băncii Româneşti s-a majorat substanţial, ajungând în prezent la aproximativ 200 milioane Eur. Banca Românească dispune de o reţea naţională formată din 134 de sucursale, din care 36 sunt situate în Bucureşti şi 6 centre de afaceri.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elenă fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York. Grupul NBG deţine o poziţie dominantă pe piaţa serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unităţi bancare în ţară şi în străinatate şi un portofoliu de 10 milioane de clienţi.

În afara activităţilor bancare specifice, Grupul National Bank of Greece desfaşoară în România o serie de alte operaţiuni în diverse domenii financiare. Dintre companiile mai reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se numără: NBG Securities Romania, Societatea de asigurare - reasigurare GARANTA, NBG Leasing IFN S.A şi NBG Factoring Romania.