National Sales Manager TT

Adept Human Resources

25-06-2016 | EXPIRA LA 25-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de renume in sectorul cafelei este in cautarea unui Director National de Vanzari pentru Traditional Trade.

Responsabilitati:

- Stabileste obiective clare pentru organizarea activitatii de vanzari la nivel national.
- Elaboreaza si propune planul de vanzari pentru cresterea continua a volumului de vanzari.
- Se asigura de realizarea obiectivelor de vanzari si executie pe regiuni si canale de distributie şi identifica măsuri pentru stimularea vânzărilor, la nivelul intregii tari. - Coordoneaza, indruma, analizeaza si controleaza desfasurarea activitatii echipei de ASM si a echipelor de vanzari ale distribuitorilor.
- Se asigura ca informatiile comerciale care intereseaza firma sunt corecte, complete si raportate periodic catre Directorul Comercial.
- Se asigura de folosirea eficienta a resurselor pentru imbunatatirea programului de vanzari si de promovare a produselor, in functie de cerintele pietei.
- Propune si implementeaza metode de eficientizare a costurilor.
- Realizeaza recrutarea, antrenarea si dezvoltarea echipei de vanzari.
- Stabileşte şi pune în aplicare planuri si programe de distribuţie pentru a asigura acoperirea prin distribuitori,completă si eficienta a pieţei.
- Transmite catre forta de vanzari si distribuitori volumul anual, trimestrial si lunar de vânzări pe tip, sortimente şi regiuni, pentru claritate in realizarea cifrei de afaceri planificată.
- Informează in timp util, asupra dificultăţilor în derularea distribuţiei şi vânzărilor şi propune soluţii de depăşirea lor.
- Propune limitele de credit pentru distribuitori; controleaza managementul creditelor acordate inclusiv incasarea la timp si recuperarea creantelor.
- Identifica potentialii clienti, tendintele, piata si oportunitatile de dezvoltare si stabileste planuri de actiune.
- Transfera cele mai mai bune practici confirmate de rezutate validate practic, catre toate zonele tarii.
- Propune proactiv politici de motivare si se implica activ in procesul de evaluare a personalului din vanzari.
- Se asigură că tot personalul din subordine şi-a însuşit obiectivele stabilite si indicatorii de performanta şi verifică modul de îndeplinire a acestora.
- Este dispus si capabil sa se deplaseze in teritoriu peste 60 % din timp.


CERINTE

- Experienta anterioara de minimum 5 ani in pozitie de director Regional/ National in firme multinationale si in antreprenoriat romanesc reprezinta un avantaj.
- Experienta in domeniul vanzarilor directe si indirecte de minimum 5 ani, in Traditional Trade la nivel Regional / National.
- Experienta anterioara in coordonarea de echipe de vanzari, de minimum 30 de membri.
- Foarte bune abilitati de ascultare activa, relationare si negociere.
- Dinamic, serios, cinstit, organizat si responsabil
- Cunoasterea foarte buna a programelor Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint etc.)
- Capacitate buna de adaptare la situatii noi si capacitate de analiza si sinteza.
- Structurat, disciplinat si proactiv.
- Absolvent de facultate.


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro