Muncitor calificat / necalificat, tehnician

NETSHOP

18-08-2017 | EXPIRA LA 17-09-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Executa lucrari de intretinere generala pe echipamentele/instalatiile de securitate, detectie incendiu, TVCI, control acces, stingere incendiu si efractieExecuta lucrari de intretinere generala pe echipamentele/instalatiile de securitate, detectie incendiu, TVCI, control acces, stingere incendiu si efractiesub indrumarea unui tehnician.

Interventii operative pentru rezolvarea defectelor ale diferitelor echipamente specifice la solicitarea sub indrumarea unui tehnician/inginer.

Realizează informarea operativă a șefului de echipa în situația apariției unor evenimente deosebite in execuția lucrărilor.

Colaborează și ajută la orice altă activitate desfașurată in cadrul punctului de lucru, sub directa coordonare a responsabilului lucrării respective.

După terminarea lucrului asigură curăţarea, protejarea, conservarea și depozitarea corespunzătoare a sculelor, dispozitivelor, echipamentelor și a mijloacelor de protecţie a muncii aflate în dotarea postului.

Raportează sefului ierarhic orice problemă intervenită pe durata activităţii desfășurate, ce poate avea implicaţii în relaţia cu beneficiarii;

Transmite fișele de intervenţie, respectând termenele impuse prin cerinţele interne, proceduri, note și alte reglementări specifice


CERINTE

- Scoala generala / scoala profesionala, liceu (partial sau finalizat).
- Seriozitate, corectitudine.
- Dorinta colacborare pe termen lung.


BENEFICII OFERITE

Discutate la interviu.


DESCRIEREA FIRMEI

Servicii in domeniul IT, sisteme securitate, retele electrice/comunicatii.