Consultant Vanzari show-room

ROVERE MOBILI

13-09-2018 | EXPIRA LA 13-10-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:

Intocmirea ofertelor;
Negocierea contractelor si gestionarea intregului proces comercial;
Mentinerea si imbunatatirea permanenta a relatiei profesionale cu clientii existenti si dezvoltarea unei relatii de afaceri cu cei noi;
Mentinerea legaturii cu departamentele de suport de Marketing, Logistic, Financiar pentru buna desfasurare a activitatii curent;
Indeplinirea targetului lunar.


CERINTE

Studii superioare finalizate
Experienta anterioara in sales este ideala dar nu obligatorie
Abilitati de comunicare, negociere si gestionare
Abilitati tehnice (masuratori, viziune in spatiu);


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Mediu de lucru profesionist, in cadrul unei companii dinamice, lider in piata in care isi desfasoara activitatea
Pachet salarial atractiv compus din parte fixa si parte variabila, in functie de vanzari;
Training in Romania si Italia
Ajutor permanent in atingerea obiectivelor;


DESCRIEREA FIRMEI

ROVERE MOBILI este cunoscuta ca fiind un lider in domeniul amenajarilor interioare, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux pe piata din Romania. Aceasta performanta fiind atinsa datorita experientei managementului companiei de peste 20 ani in domeniul importului de mobilier din Italia.
Odata cu aparitia sa pe piata in decembrie 2002 ROVERE MOBILI s-a impus prin profesionalism, calitate si inovatie aducand un nou concept in domeniu prin urmarirea liniilor de trend internationale si a ultimelor tendinte atat in domeniul mobilierului si al decoratiunilor cat si la nivel de curente artistice contemporane.
ROVERE MOBILI este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil si mult rafinament. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitatea si prestigiul unor brand-uri de renume: Natuzzi Edition, Calligaris, Veneta Cucine, Novamobili, Cattelan Italia. Acuratetea detaliilor, design-ul modern si abundenta inovatiilor fascineaza la prima vedere.
Reprezentanta a unor producatori de mobila italieni importanti, ROVERE MOBILI a adus pana in prezent numeroase marci de prestigiu in domeniu, in special din categoria mobilierului de lux.
Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei.
Cu 10 magazine in portofoliu (Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara), dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite: consiliere, proiectare, livrare, montaj gratuit, toate avand acelas scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.
Incepand cu iunie 2008, ROVERE MOBILI este partener in cadrul proiectului rezidential ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT.