Menajera restaurant

La George Butunoiu & Oskar

27-05-2012 | EXPIRA LA 29-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Menajera la un mic restaurant, "La George Butunoiu & Oskar" (www.lagb.ro), care a fost deschis de curand in zona Beller. Restaurantul e deschis 13-15h si 18:30 - 23h. Alte detalii pot fi gasite pe site-ul www.lagb.ro.


CERINTE

Cautam o persoana educata si politicoasa, capabila sa interactioneze in permanenta cu bucatarii francezi si ocazional cu clientii pretentiosi ai restaurantului; este nevoie de cunoasterea limbii engleze (preferabil) sau a limbii franceze (vezi conceptul detaliat pe www.lagb.ro).


BENEFICII OFERITE

Salariu de inceput 1400 lei pentru un program normal, sau cu o crestere proportionala in cazul unui program prelungit, mesele asigurate. In functie de succesul proiectului, poate primi cresteri semnificative in scurt timp.

E de asteptat sa va placa locul, ce si pe cine veti intalni acolo, ce se va intampla La George Butunoiu & Oskar. E un loc cu si pentru oameni civilizati.

Va rog sa trimiteti un CV detaliat la menajera@hexpert.ro. Aplicatiile facute direct pe site-ul de joburi NU vor fi luate in considerare.

Candidatii care nu sunt contactati in 15 zile vor fi considerati respinsi.


DESCRIEREA FIRMEI

La GB & Oskar (www.lagb.ro) e un bistrou mic la George Butunoiu si la Oskar acasa, pe George Calinescu, intre Beller si Floreasca. Aici mancam noi, prietenii si invitatii, angajatii si clientii nostri, vecinii si diversi musafiri, impreuna cu animalele lor de companie. La George Butunoiu & Oskar e un loc pentru oamenii civilizati, normali la cap si linistiti. Cei care cauta senzatii tari probabil ca se vor plictisi la noi. E bine sa stie de pe acum ca televizorul din biblioteca e mai tot timpul pe Mezzo…
Si nu in ultimul rand, La George Butunoiu & Oskar e un experiment. Unul gastronomic, dar, mai ales, unul social. Vor fi trase multe, foarte multe concluzii de aici. Le voi prezenta, le voi sintetiza si le voi dezvolta in Jurnal.