MENAJERA

HGC FACILITY MANAGEMENT

20-07-2016 | EXPIRA LA 19-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam menajera pentru o companie de curatenie cu peste 500 angajati.
Program de lucru este de 8 ore pe zi de luni pana vineri. Aceasta o sa includa curatenie generala in casele unora dintre clientii nostrii. Toti clientii sunt persoane importante si cautam seriozitate si din partea aplicantilor.
Pe langa curatenie , postul o sa implice si calcatul rufelor .


CERINTE

Cautam o persoana serioasa , responsabila , punctuala , organizata , curata


BENEFICII OFERITE

Salariul oferit pentru acest post este de 1500 Ron in mana . Daca se doreste sa se lucreze si sambata acest lucru este posibil si se va platii in plus peste salariu. Se fac angajari doar pe carte de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

In cei aproape 10 ani de cand activam pe piata de servicii de intretinere a cladirilor, am cautat in permanenta sa implementam solutii avantajoase, luand in calcul atat necesitatile clientilor nostri, cat si impactul pe care acestea le pot avea asupra mediului in care ne desfasuram activitatea.

Suntem o companie dinamica, ce vine in intampinarea nevoilor tehnice si logistice ale proprietarilor si ocupantilor de cladiri. Managementul proactiv si administrarea eficienta a serviciilor, coroborate cu sprijinul unor parteneri si furnizori prompti, competenti, sunt fundamentele pe care HGC Facility Services isi consolideaza succesul operatiunilor si increderea clientilor.