Membru asociatie Protectia Mediului

vii

03-06-2013 | EXPIRA LA 03-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoanele vor deveni membri ai asociatiei si se vor implica in activitati ce tin de obiectul si scopul asociatiei


CERINTE

Persoana receptiva la actiunile antropice si interesata sa protejeze mediul inconjurator, care este de acord cu obiectivele si scopul asociatiei SI CARE ACHIESEAZA LA ACESTEA FARA OBIECTII:
Principalele scopurile urmarite sunt:
a) Determinarea civilizatiei umane de a renunta si se abtiune de la cresterea si cultivarea unor forme de viata vii (in principal vegetale) in scopul folosirii organismelor acestora in alimentatie si/sau industrie, inclusiv substanta reproductiva (urmasii acestora intr-o forma mai mult sau mai putin dezvoltata).
b) Instituirea uni sistem sporit, complex de protectie si dezvoltare a organismelor si materiei a carei existenta si dezvoltare este lipsita de un comportament/reactie parazitara si contribuie evident la dezvoltarea progresului social!
c) Dezvoltarea, propagarea si raspandirea formelor de viata vegetale extrem de utile si benefice progresului socail in ansamblu!
d) Promovarea unui inalt sistem de valori culturale, morale si civice in societatea umana;
e) Savgldarea unor elemente ale mediului de impactul destructiv al activitatii factorului antropic.
Intentionam sa obtinem urmatoarea Finalitate:
a) insusirea, cunoasterea, intelegerea, constientizarea notiunilor, elementelor, dimensiunilor, mecanismelor si particularitatilor protectiei mediului de catre toti participantii la conferinta;
b) Educarea cetatenilor sa se abtina de la comportamente prejudiciabile mediului inconjurator;
c) Valorificare optima, creativa si rezultativa a insusirilor si deprinderilor referitoare la protectia mediului;
d) Ridicarea nivelului de constiinta sociala si determinarea definitiva a persoanelor sa se implice activ in activitatea de protectie a mediului.
Enumerarea scopurilor si finalitatilor nu are caracter exhaustiv, pe parcurs aceaste putand fi completate, modificate si precizate chiar pentru a asigura o mai buna realizarea a scopurilor si finalitatilor propuse.


BENEFICII OFERITE

NU


DESCRIEREA FIRMEI

ONG în curs de constituire, specializată în domeniul protecţiei mediului