Medic veterinar

Perfect Pet Salon SRL

22-05-2018 | EXPIRA LA 24-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Medicul este responsabil de o tura in unul din centrele veterinare Perfect Pet. Avem centre veterinare in zonele Berceni/Pantelimon/Titan si Stefan cel Mare. Nu putem garanta inainte de interviu o anume locatie, dar in functie de experienta si domiciliu vom incerca sa iti oferim un post cat mai aproape de casa.

Activitatea este preponderent specifica celei de clinica: consultatii, analize, tratamente, mica chirurgie, prescriere/vanzare produse farmaceutice, completare registre specifice.


CERINTE

- experienta de minim 2-3 ani ca si medic principal pe o tura, de preferat o parte intr-o clinica veterinara mare. Avem disponibil si un post pentru medic veterinar debutant.
- cunostinte de lucru cu echipamente de laborator (biochimie, hematologie)
- cunostinte despre produse de farmacie - locatia are si farmacie veterinara
- cunostinte in lucrul cu PC-ul si de limba engleza nivel mediu
- disponibil la lucrul in ture, inclusiv in weekend prin rotatie (in limita a 45 ore lucrate/saptamana si 5 zile, cu minim 2 libere in fiecare saptamana)
- (avantaj) chirurgie pe tesuturi moi


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru foarte civilizat, incercandu-se apropierea cat mai mult de standardele din afara tarii, echipa cu oameni ce isi respecta colegii si clientii si sunt intotdeauna dispusi sa te ajute, dotari bune.
- salariu in concordanta cu experienta, plata sa intotdeauna la timp, forme de angajare legale din prima zi.
- participarea la un proiect in plina dezvoltare, unde este loc pentru avansat iar opiniile fiecarui membru al echipei sunt luate in calcul.


DESCRIEREA FIRMEI

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios pentru obtinerea de rezultate demne de invidiat.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Info pe http://www.perfectpet.ro sau https://www.facebook.com/PerfectPet