Medic Stomatolog - AVA SMILE CLINIQUE SRL

Confidential

07-02-2017 | EXPIRA LA 09-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributii :
1. Sa acorde servicii medicale stomatologice si sa nu refuze acordarea asistentei medicale stomatologice in cazul urgentei medicale (durere, infectie sau hemoragie), ori de cate ori acestea se solicita.
2. Sa furnizeze tratamentul adecvat si sa respecte conditiile de prescriere a medicamentelor prevazute in Nomenclatorul de produse medicamentoase de uz uman conform reglementarilor in vigoare.
3. Sa ofere relatii pacientilor despre serviciile acordate precum si despre modul in care vor fi furnizate acestea si sa acorde consilierea in scopul prevenirii patologiei stomatologice.
4. Sa respecte confidentialitatea tuturor datelor si informatiilor privitoare la pacient, precum si intimitatea si demnitatea acestora.
5. Sa respecte normele de raportare a boliilor conform prevederilor legale in vigoare.
6. Sa isi organizeze activitatea proprie pentru cresterea eficientei actului medical cu respectarea reglementarilor legale in vigoare.


CERINTE

Experienta minimum 3 ani;
Profesionalism;
Implicare;
Dorinta de afirmare.


BENEFICII OFERITE

Clinica stomatologica de lux cu sedii in zona de nord a Municipiului Bucuresti. Actul medical se va desfasura in conditii de lux in cadrul unui colectiv tanar, ambitios si caracterizat de dorinta de a atrage un numar cat mai mare de pacienti.
Se ofera pachet salarial foarte avantajos.