Medic Sef Lborator

S.C. SOCIETATEA CREȘTINĂ MEDICALĂ MUNPOSAN ’94 S.R.L

07-09-2015 | EXPIRA LA 09-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Efectuarea analize medicale: biochime, hematologie, bacteriologie, coagulare
- Validarea si parafarea rezultatelor de analize
- Coordonarea activitatii laboratorului din punct de vedere medical
- Are in subordine personalul de laborator si asigura activitatea de echipa


CERINTE

- Medicul de laborator NU trebuie sa fie in contract cu CASMB
- Certificat de membru la Colegiul Medicilor
- Asigurare malpraxis
- Utilizare PC - nivel basic
- Atitudine pozitiva, entuziasm, bun organizator al activitatii, cooperant si bun coleg
- seriozitate, corectitudine, profesionalism
- Experienta si competentele suplimentare constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

- Salariu atractiv
- Putem oferi cazare si masa (provincie)
- Colaborare pe perioada nedeterminata
- Laborator propriu de analize acreditat RENAR


DESCRIEREA FIRMEI

Munposan ’94 a început în 1993 prin a oferi în Romania primele servicii medicale spitalicesti în regim privat, ca alternativă viabilă la sistemul sanitar de stat, contribuind astfel la dezvoltarea asistenţei medicale de înaltă calificare şi profesionalism.
Pornit iniţial ca un cabinet individual de chirurgie, Munposan ’94 s-a dezovoltat ajungând la dimensiunile unei policlinici, având avantajul unui mic spital, care oferea pacienţilor gama completă de diagnostic şi tratament.
În anul 2000 se inaugurează un nou corp al spitalului, ambulatoriul de specialitate şi laboratoarele de analize. În prezent, clinica dispune de un spital cu 2 corpuri, 30 de paturi şi 2 blocuri operatorii, policlinică cu peste 20 de specialitaţi medicale, laborator de analize medicale, laborator de anatomie patologică.
Pentru a răspunde unui număr tot mai mare de solicitări, clinica noastră este în continuă căutare a celor mai înalte calificări pentru a menţine standarde ridiate în furnizarea de servicii şi lărgeşte continuu gama de servicii.
Astfel, începând din 2000, se pot efectua intervenţii de chirurgie plastică, din anul 2005 intervenţii laparoscopice, din 2006 intervenţii chirurgicale urologice, din 2007 gastroscopii şi colonoscopii, din 2008 ecografii doppler 3D şi 4D, din 2009 analize medicale în condiţii de siguranţă şi rapiditate maximă prin dotarea laboratorului cu  analizoare automate de ultimă generaţie.
Personalul angajat în prezent este de înaltă ţinută morală şi profesională, mergând până la titluri de doctori în ştiinţe medicale şi profesori universitari.
Societatea dispune, de asemenea, de mijloace de transport pentru pacienţi în condiţii critice prin salvări cu dotare necesară.
Valoarea investiţiilor este foarte mare şi are ca scop dezvoltarea organizatorică şi cu aparatură medicală.