Medic - Medicina de Laborator

Medical Group Romgermed

23-05-2013 | EXPIRA LA 22-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Înființat în anul 1999 Grupul Medical Romgermed s-a evidențiat rapid ca unul dintre cele mai importante din peisajul medical privat românesc. Grupul Medical Romgermed a furnizat, ȋn 11 ani de existenţă, asistenţă medicală de calitate şi servicii complete, prin respectarea dreptului fiecărui pacient la un diagnostic corect și la un plan de tratament adecvat. Este furnizor de servicii clinice și paraclinice decontate de către casele de asigurări – atât din București cât și din alte județe – și/sau cu plată. Pacienții asigurați pot beneficia gratuit de analize medicale, consultații de specialitate și ecografii.
Grupul Medical Romgermed își deservește pacienții și clienții (persoane fizice, clienți corporate, alte tipuri de clienți) prin intermediul a 5 clinici medicale (dintre care 3 în Bucuresti) și a 19 laboratoare de analize medicale (dintre care 7 în Bucuresti).
In prezent, Grupul Medical Romgermed deservește anual peste 150.000 de pacienți iar un număr de peste 800 de companii (de stat și private) sunt susținute prin departamentul propriu de Medicina Muncii, în acoperirea cu succes a obligațiilor legale privind sănătatea angajaților.
Ca urmare a procesului continuu de investitii majore in aparatura de ultima generatie, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerintelor RENAR pentru intreaga gama de analize medicale, Laboratoarele Romgermed sustin o gamă de peste 800 de tipuri analize, devenind lider de piață în ceea ce privește numărul analizelor medicale, furnizate atât la nivelul utilizatorilor individuali (persoane fizice) cât și al celor de tip corporatist (privat sau de stat).


CERINTE

Pentru noi, oamenii sunt resursa cea mai importanta. Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.
Deoarece scopul nostru este de a creste calitatea vietii pacientilor nostrii prin asigurarea unor servicii medicale accesibile si de calitate, ne dorim ca in afara competentelor profesionale, sa gasim in dumneavoastra,
o persoana care prin munca si devotamentul fata de profesie dar mai ales fata de pacient, sa conduca la promovarea unor servicii medicale de inalta calitate.
Cautam oameni cu un inalt nivel de profesionalism, cu personalitati complexe, cu viziune si putere de convingere.
Cautam deschidere, spirit inovator, dar mai ales o atitudine pozitiva fata de pacient, o atitudine care sa ofere SIGURANTA si INCREDERE.
Ne dorim sa intregim echipa noastra de specialisti, cu un medic specialist/primar medicina de laborator care sa coordoneze activitatea laboratorului clinic
Daca v-am captat interesul, trebuie sa stiti ca:
• Veti organiza si superviza activitatile desfasurate in laborator
• Veti controla calitatea executiei analizelor
• Veti asigura si verifica efectuarea programelor de control intern si extern de calitate
• Veti analiza rezultatele neconforme si veti stabili actiuni corective si preventive
• Veti efectua determinari conform pregatirii profesionale, veti valida, semna si parafa buletinele de analize
Daca va regasiti in profilul angajatului Romgermed si:
- Aveti spirit anteprenorial si o personalitate complexa
- Aveti capacitatea de a motiva echipa printr-un leadership participativ
- Aveti studii universitare de specialitate (medicina de laborator)
- Aveti experienta in cadrul unui laborator de analize medicale minim 5 ani
- Aveti experienta in implementarea si mentinerea procedurilor de managementul calitatii


BENEFICII OFERITE

Daca va veti alatura echipei noastre, veti avea oportunitatea de a lucra si interactiona cu o echipa interdisciplinara de medici specialisti, profesori universitari,psihologi si specialisti in medicina de laborator.
Totodata, va putem spuna ca Grupul Medical Romgermed ofera specialistilor sai:
• Stabilitatea si know-how-ul unei companii nationale cu traditie
• Exercitarea autonoma a activitatii medicale alaturi de o echipa medicala dedicata
• Acces la programe personalizate de training
• Acces la programe diversificate de formare si dezvoltare profesionala (conferinte, congrese)
• Un mediu de lucru modern, cu aparatura si echipamente de inalta performanta
• Un pachet salarial atractiv
• Acces la serviciile medicale clinice si de laborator
Este o provocare pe care speram sa o acceptati!


DESCRIEREA FIRMEI

Medical Group RomGerMed este este una dintre cele mai mari Companii de Servicii Medicale din Romania, fiind singurul lant de centre medicale cu acoperire nationala.
Aflata intr-o puternica expansiune, Compania RomGerMed ofera servicii medicale clinice, de laborator, Medicina de Urgenta si Medicina Muncii la nivel national.