Medic Medicina de Familie

Regina Maria

24-03-2015 | EXPIRA LA 23-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti Medic Specialist (Medicina de Familie) si iti doresti:

- sa te alaturi celei mai mari comunitati de medici si celei mai importante retele private de sanatate din Romania,
- sa dispui de ultimele tehnologii in domeniu si de servicii medicale integrate,
- sa beneficiezi de suportul unei echipe profesioniste care sa-ti fie alaturi in organizarea activitatii: programari, orientare pacienti, preluare feedback de la acestia, suport administrativ si tehnic etc,


CERINTE

esti definit si demonstrezi prin actiunile tale:

- generozitate, caldura, respect si grija fata de oameni,
- profesionalism, excelenta, impact prin tot ceea ce intreprinzi,
- onestitate, autenticitate, integritate in tot ceea ce transmiti,
- solidaritate cu o echipa si pentru o echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.