MECANIC AUTO

BRIARIS IND SA

22-10-2009 | EXPIRA LA 28-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- testarea si repararea: mecanismului motor, a instalatiei de evacuare, a instalatiei de alimentare, a instalatiei de racire, a transmisiei, a directiei, a sistemului de rulare, a suspensilor, a sistemului de franare
- executia lucrarilor de reparatii repartizate de catre superiorul direct, la standardele de calitate impuse
- utilizarea corespunzatoarea a tuturor uneletelor care ii sunt puse la dispozitie de service
- garantarea unei executii complete si respectarea termenelor de finalizare solicitate de client.


CERINTE

Postul de mecanic pentru departamentul de service Briaris Ind. presupune cunostinte temeinice in domeniul auto, dublate de cel putin 2 ani experienta in aceasta arie de activitate.
Cerintele acestui post sunt absolvirea unei scoli profesionale de mecanica auto si permisul de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

BRIARI'S IND, societate cu capital 100% romanesc, este din anul 1994 unul din cei mai importanti Dealeri autorizati ai marcii Iveco, care activeaza cu succes in multe zone importante ale Romaniei, prin sediile de la Craiova, Rm.Valcea, Cluj si Bucuresti, din anul 2008, societatea fiind trecuta la categoria "Mari Contribuabili", datorita cifrei de afaceri care a trecut pragul de 50 milioane de euro.

Briari's Ind S.A este certificata in domeniul calitatii EN ISO 9001 2008, prima certificare intrand in vigoare in anul 2005, avand ca domeniu de activitate \\\\\\\"Comercializarea autovehiculelor si asigurarea service-ului in garantie si post garantie".

Pentru ca sloganul nostru este "Solutii pentru profesionist", Briari's Ind. ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate prin personalul bine pregatit pe fiecare nisa de activitate si prin tehnologiile de ultima generatie din dotare.

Pentru a vizualiza toate posturile disponibile in cadrul SC Briari's Ind. SA, accesati siteul nostru:
www.briaris.ro, sectiunea Cariere.