Mecanic Auto

AUTOMOTIVE SERVICE & LOGISTIC CENTER

07-05-2013 | EXPIRA LA 06-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sa efectueze, corect – in conformitate cu instructiunile de reparare si la timp – in conformitate cu termenele de livrare agreate cu clientul, reparatiile autovehiculelor din service.
Sa completeze comanda de reparatie precum si orice alte documente impuse de o lucrare de service.
Sa utilizeze si sa gestioneze corespunzator utilajele, sculele, aparatele si dispozitivele aflate in dotarea sa.
Sa identifice solutiile cele mai bune de reparare a autovehiculelor pentru satisfacerea in acelasi timp a cerintelor clientilor cat si a intereselor companiei.
Sa stabileasca gradul de uzura al autovehiculelor in raport cu conditiile de functionare ale partilor componente


CERINTE

Experienta de minim 2 ani in domeniu
Studiile in domeniu constitue avantaj
Imaginatie tehnica si vedere spatiala
Abilitati de auto-organizare a muncii


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru modern si profesionist
Oferta salariala competitiva


DESCRIEREA FIRMEI

Automotive Service&Logistic Center si-a inceput activitatea incepand cu anul 2008. La inceput compania a desfasurat activitati de logistica auto , intermedieri de transport intern si international, transporturi auto, pe care le continua si acum.

Incepand cu anul 2012 , pasiunea pentru masini si serviciile conexe acestora, au facut ca obiectul principal de activitate al companiei sa se indrepte catre service auto multibrand, comercializarea de piese si accesorii, comercializarea de autovehicule noi si second-hand .

Centrul de service si logistica este situat in Bucuresti , Sector 2 , Soseaua Fundeni, nr. 120, ocupand o suprafata totala de aproximativ 2000 mp, din care construiti 900 mp.Service-ul a fost conceput pentru a raspunde standardelor de reparatie pentru o gama foarte mare de autoturisme si utilitare pana in 3,5t, punand la dispozita clientilor sai operatiuni complete si specializate de reparare la cele mai inalte standarde de calitate.