Manager zonal

sam&rrr

01-10-2014 | EXPIRA LA 31-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avem o aplicatie exploatata in "cloud" de peste 5 ani, numita ASPROP (www.asprop.ro).
Cautam "vanzatori" capabili sa vanda aceste servicii, oriunde in Romania .


CERINTE

Detalii despre deluralea procesului de recrutare primiti imediat ce va inscrieti.
NU INCERCATI DACA NU CREDETI CA PUTETI "VINDE" !


BENEFICII OFERITE

Oferim pentru oricine din Romania, urmatoarele (in aceasta ordine, nu se poate "sari" peste primele 2 puncte, la cel de-al 3-lea):
1.- 3 000 lei (trei mii de lei net)-pentru cine ne aduce 3 contracte semnate de 3 asociatii de locatari/firme de administrare inmobile (modelul contractului este aici: http://www.asprop.ro/docs/Contract.pdf si pretul abonamentului din contract sa fie de 1 euro/apartament*nr. apartamente), fiecare contract find pe minimum 100 de apartamente.
2.- 6 000 lei (sase mii de lei net) dupa 3 luni de plata a abonamentului, a 3 contracte semnate in conditiile de la pct.1.
3.- un contract de munca pe durata nedeterminata de manager zonal ASPROP.
Mai multe pe site-ul aplicatiei (www.asprop.ro).


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem producători de software cu produse software înregistrate la ORDA, care pot fi livrate sub forma unor licente dar care le putem customiza pentru solicitări suplimentare ale clienţilor nostri. Asiguram servicii de CLOUD in Romania de mai bine de 5 ani.
- Dezvoltăm şi implementam soluţii informatice care să utilizeze tehnologiille web.
- Propunem sisteme informatice puternic customizate, orientate către fiecare client.
- Baze de date relationale capabile să gestioneze un volum mare de date, gestionate prin sisteme informatice cu conexiuni cat mai apropiate de utilizatorii finali, şi cu module de business inteligence pentru management.
- Utilizăm instrumente moderne (tabletă, smartphone sau alte terminale), cu aplicatii native pentru orice dispozitiv, ce cresc eficienţa utilizării unor produse informatice.