Manager de Proiect (E-Activities Non Core)

ROMTELECOM

02-09-2014 | EXPIRA LA 02-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

SCOP: Coordoneaza proiectele pentru a inlesni activitatilor din carul Departamentului E-Activities Non Core Business Romania cu scopul de a devein o functiune proactiva, mai eficienta si orientata catre client. Are responsabilitate generala activitatile online non-core, inclusiv profitabilitate: Clickhop.ro, Dolcesport.ro, Germanos.ro.

RESPONSABILITATI PRINCIPALE:
Stabileste procesele, formularele si procedurile legate de managementul proiectului pentru a asigura o abordare eficienta si unitara, care sa fie in concordanta cu standardele implementate de Departamentul E-Activities Core Business Romania.
Interactioneaza si colaboreaza cu functiuni si/sau manageri din cadrul companiei cu scopul de a construi relatii bazate pe incredre si suport cu ariile cu care interrelationeaza facilitând astfel implementarea eficienta a procesului ce urmeaza a fi proiectat.
Planifica, organizeaza si dezvolta resursele umane implicate in proiect cu scopul ca acestea sa isi desfasoare activitatea eficient si efectiv pentru atingerea obiectivelor predefinite.
Dezvolta si implementeaza instrumentele necesare pentru raportarea evolutiei si gradului de finalizare a fiecarui proiect pentru a inlatura rapid orice potentiale probleme si riscuri care pot aparea.
Se asigura ca proiectul are resursele adecvate pentru a livra la timp rezultatele solicitate in conformitate cu specificatiile
Este direct responsabil cu revizuirea, aprobarea si acceptarea rezultatului final al proiectului pentru a certifica calitatea solutiei oferite.
Construirea de noi modele de business online incluzand: Cercetare de piata & analiza concurentei; Crearea de concept & utilizarea de cazuri; Crearea de business case-uri; dentificare de parteneri potentiali; Managementul echipelor de proiect; Stabilirea proceselor (intern & extern); Managementul partenerilor interni si externi; Negociere de contracte si discutie cu furnizorii (Financiar, Resurse Umane, Juridic, Conformitate, Achizitii); Asigura o implementare adecvata
Este direct responsabil de proiectarea structurii organizatorice a proiectului si pentru armonizarea corespunzatoare a acestuia cu proiectele cu care interactioneaza având ca scop inlaturarea diferentelor.
Genereaza idei noi si le adapteaza pe cele existente pe piata sau in cadrul companiei/proiectului


CERINTE

Studii:
Studii superioare

Experienta in munca
3 ani experienta in managementul proiectelor, de preferat in mediul online

Cunostinte, Aptitudini si Abilitati:
Cunostinte despre aplicatiile online;
Leadership; Creativitate;
Abilitati manageriale, abilitatea de a motiva si dezvolta o echipa;
Gandire strategica;
Energic, orientat catre rezultate;
Inovativ, orientare catre client;
Abilitati excelente de comunicare si relationare;
Engleza – fluent.

Numai candidatii selectati vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...