Manager de Proiect

ROMTELECOM

10-04-2014 | EXPIRA LA 10-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

SCOP: Coordoneaza proiectele pentru a inlesni activitatile din cadrul Diviziei Chief of Staff & Dezvoltarea Afacerii Romania cu scopul de a deveni o functiune proactiva, mai eficienta si orientata catre client.

Responsabilitatile importante:

Leadership (Decizie si initiere de actiuni)
 Este responsabil de crearea, dezvoltarea si implementarea de noi idei/ proiecte pentru a imbunatati zonele de afaceri existente.
 Coordonează toate activitățile legate de dezvoltarea și punerea în aplicare a instrumentelor necesare pentru raportarea progresul proiectului, în scopul de a rezolva rapid orice probleme potențiale și riscurile care pot apărea.
 Are o responsabilitate directă pentru revizuirea și aprobarea rezultatului final al proiectului, în scopul de a certifica calitatea soluției livrate.
Relationare si networking
 Este direct responsabil de proiectarea structurii organizatorice a proiectului si pentru armonizarea corespunzatoare a acestuia cu proiectele cu care interactioneaza având ca scop inlaturarea diferentelor.
 Interactioneaza si colaboreaza cu functiuni si/sau manageri din cadrul companiei cu scopul de a construi relatii bazate pe incredere si suport cu ariile cu care inter-relationeaza facilitând astfel implementarea eficienta a procesului ce urmeaza a fi proiectat.
 Planifica, organizeaza si dezvolta resursele umane implicate in proiect cu scopul ca acestea sa isi desfasoare activitatea eficient si efectiv pentru atingerea obiectivelor predefinite.
Excelenta in implementare (Analiza)
 Stabileste procesele, formularele si procedurile legate de managementul proiectului pentru a asigura o abordare eficienta si unitara, care sa fie in concordanta cu standardele implementate de Divizia Chief of Staff & Dezvoltarea Afacerii Romania.
 Se asigura ca proiectul are resursele adecvate pentru a livra la timp rezultatele solicitate in conformitate cu specificatiile.


CERINTE

Studii:
• Studii superioare

Experienţa în muncă:
• Minim 3 ani experienta in managementul proiectelor

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:
• Leadership
• Abilitati manageriale, abilitatea de a motiva si dezvolta o echipa
• Gandire strategica
• Energic, orientat catre rezultate
• Inovativ, orientare catre client
• Abilitati excelente de comunicare si relationare
• Engleza – fluent


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...