Manager

SC RESTAURANT GARGANTUA SRL

24-10-2014 | EXPIRA LA 23-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- distribuirea comenzilor preluate de call center livratorilor din locatie;
- incasarea contravalorii comenzilor de la livratori;
- rezolvarea reclamatiilor primite de la clienti;
- realizarea stocului saptamanal la bauturi si tigari;
- intocmire facturi de iesire, bonuri fiscale;
- preluare facturi de intrare de la furnizori;



******* Pentru mai multe detalii astept CV-uri la adresa de mail oana@restaurantgargantua.ro SAU alexandra@restaurantgargantua.ro ********sau pe nr de telefon 0726555685 - Pizzicato -


CERINTE

- Disponibilitate la program prelungit;
- Rezistenta la stres;
- Permis de conducere categoria B;
• Cunostinte teoretice si practice de vanzari, experienta in vanzari;
• Buna cunoastere a pietei si produselor;
• Persoane motivate, dinamice, ambitioase, entuziaste, flexibile si cu initiativa;
• Spirit de echipa;
• Bune abilitati de organizare si conducere;
• Gandire strategica;
• Cunostinte Word, Excel;


BENEFICII OFERITE

- Decontare trasnport la plecare
- salariu motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Situat în Parcul Grădina Icoanei, locul potrivit pentru zile de răsfăţ şi seri relaxante în compania celor dragi, Gargantua In the Park te răsfaţă cu preparate mediteraneene pline de savoare. Gargantua In the Park este locul în care simţi că eşti de-al casei. Maestrul bucătar te răsfaţă cu specialitatea culinară preferată, iar băutura favorită te aşteaptă la masă.

La Gargantua, poveştile îţi sunt ascultate, prietenii îţi sunt primiţi cu drag, iar partenerii de afaceri sunt întâmpinaţi cu profesionalism. Fie că vrei să te bucuri de un pahar de vin cu prietenii sau vrei să-ţi delectezi simţurile cu o cină savuroasă în dulcele stil mediteranean, Gargantua In the Park te aşteaptă cu masa pusă. Somon cu ghimbir, lime şi orez basmatic, calamar la grătar servit cu broccoli şi sos de busuioc, calamar pane cu sos tzatziki sau tentacule de caracatiţă cu sos aceto balsamic sunt doar câteva din specialităţile cu care te va încânta Gargantua In the Park.

Trebuie să încerci neapărat cheese cake-ul la desert pregătit cu brânză de capră nesărată în combinaţie cu dulceaţă de fructe de pădure, după o reţetă a bunicii Chef-ului Lucian Horotan, învăţată de la sora lui Alexandru Vlahuţă.