Management Trainee in Economics

Catalyst Solutions

21-10-2015 | EXPIRA LA 21-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

You will have the opportunity to find a traineeship suitable for your high potential and educational background. Moreover, you will get the chance to develop in a highly professional environment and to learn directly from the company’s team of professionals. You will get implied in a great deal of activities meant to offer you a stimulating, relevant professional experience for your future career.


CERINTE

• To be a student/masters student or graduate from a Faculty of Economics;
• To have good academic results, international exposure (intercultural changes, scholarships, professional experiences, other programs) or extracurricular activities;
• English at a medium or advanced level.


DESCRIEREA FIRMEI

Catalyst Solutions are in portofoliu cele mai puternice branduri de evenimente de cariera pentru tineri profesionisti si tineri talentati

Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din Romania care atrage anual peste 150 companii participante si un numar de 15,000 de vizitatori la fiecare editie. Evenimentul ofera beneficii care tin de recrutare si de promovarea brandului de angajator catre un target format din specialisti, absolventi si studenti.

Top Talents identifica anual, printr-un proces complex de selectie, 300 de tineri cu potential care doresc sa isi inceapa cariera in cadrul companiilor partenere. Finalistii sunt invitati intr-o retea online care in acest moment este cea mai mare baza de date cu tineri talentati din Romania catre care sunt promovate cele mai importante oportunitati de cariera de pe piata.

HIPO.ro este platforma de cariera care se adreseaza tinerilor cu studii superioare carora le pune la dispozitie, de multe ori exclusiv, cele mai importante oportunitati de cariera de pe piata. HIPO este si platforma online pe care se desfasoara toate proiectele Catalyst Solutions si are o baza de date de peste 140,000 de CV-uri.

Alte proiecte Catalyst Solutions: Targul de cariera pentru absolventi, Targuri virtuale, proiecte personalizate adresate nevoilor specifice ale unei companii (peste 50 de proiecte desfasurate anual)