Lucrator depozit (Sectia mixaj condimente)

Recruitmentpoint

13-09-2017 | EXPIRA LA 13-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului

Muncitor la ambalare in sectia mixaj
Verifica integritatea malaxorului (pozitionare capac de vizitare, suruburi, garnituri si starea de curatenie)
Primeste de la muncitorul la ambalare "zona 1 pregatire materie prima" urmatoarele documente:"Raportul de productie" si"Fisa control flux tehnologic produse mixate/reambalate
Primeste de la muncitorul la ambalare "zona II b dozare" ambalajele etichetate
Verifica ambalajele din punct de vedere a integritatii si a corelatiei dintre tipul de ambalaj si cel precizat in Raportul productie
Raspunde de preluarea si receptia cantitativa a ingredientelor alimentare
Malaxarea ingredientelor alimentare


Descrierea companiei

Clientul nostru are ca obiect de activitate ambalarea de mix de condimente pentru marile companii din industria alimentara. Din 1994, compania dezvoltă concepte de produse inovatoare și formule de ingrediente personalizate pentru companiile de prelucrare a cărnii. Acum este unul dintre cei mai mari producători, importatori și distribuitori de ingrediente alimentare, în special pentru produsele din carne, în regiune.Pe parcursul anilor, pe baza experienței tehnologice, a cercetării științifice interne și externe, compania a dezvoltat produse și soluții create de clienți, care ii ajută să devina cunoscuți sub numele de:
Producătorul amestecurilor de ingrediente alimentare funcționale.
Pe baza conceptelor lor inovatoare tehnologice și a cunoștințelor despre ingredientele alimentare, arome și condimente, introduc amestecuri de ingrediente alimentare funcționale pe toate nivelurile companiilor de prelucrare a cărnii.
În calitate de producător, ofera o gamă nelimitată de ingrediente și amestecuri de condimente pentru industria cărnii și sectoarele conexe. Specialistii lor în domeniul ingineriei alimentare crează produse inovatoare și optimizează rețetele dvs., păstrând întotdeauna în minte rentabilitatea, gustul și calitatea produselor.


CERINTE

Candidatul ideal

Persoana muncitoare, serioasa si apta de munca.


BENEFICII OFERITE

Benefici:
Decontare transport
Bonuri de masa
Posibilitate cazare - pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti
Asigurare medicala privata


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra are mai mult de 10 ani de experiență în furnizarea de servicii de resurse umane integrate și soluții de forță de muncă în industrii, cum ar fi: IT, Telecom, Pharma, BPO, Call Center, Automotive și altele. Noi dezvoltam in mod constant o bază de candidați calificați pentru fiecare poziție deschisă, în scopul de a oferi o rapidă și o soluție de calitate pentru clienții noștri. Am avut ocazia de a construi unele echipe mari de la zero, ajutându-i să aibă succes și productiv.