Lucrator Comercial, Consilier Vanzari

sc artconfex srl

06-07-2017 | EXPIRA LA 08-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora.
- Verifica periodic stocurile din magazin
- Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre toate produsele
- Impacheteza produsele pe care le vinde clientilor.
- Vinde produsele atat clientilor existenti cat si posibililor noi Facilitati de exprimare scrisa si orala


CERINTE

Capacitate de integrare sociala mare, sociabilitate
Calitati artistice, utile in expunerea de produse si atragerea clientilor
Capacitate de memorare buna; usurinta de a retine detalii
Aptitudini numerice


BENEFICII OFERITE

- bonuri masa
- bonusuri vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

agazinele Anne Bebe - Hainute botez si Evenimente Speciale sunt situate in Bucuresti, central in doua din cele mai importante centre comerciale:

BANEASA - FEERIA & COCOR – et. 5 & UNIREA – et.3

Decorul si mobilierul de calitate alese cu grija le ofera un aspect elegant dar in acelasi timp si primitor. La realizarea conceptului magazinului Anne BeBe s-a pus accent pe bun gust si linii cat mai naturale, ce ajuta la evidentierea modelelor expuse.

In functie de varsta si preferinta clientii pot alege din cele mai noi colectii ale unor celebrii creatori/designeri romani sau din produse importate din Spania si Italia.

Magazinul propune colectii cu teme cromatice moderne pentru fetite si baieti atat clasice cat si elegante. Calitatea si unicitatea sunt motivele ce-i determina pe clienti sa revina in magazinele Anne BeBe ori de cate ori acestia au nevoie de imbracaminte de ocazie pentru cei mici.

Fie ca este vorba de paltonase, fustite, rochite din voal sau alte materiale pretioase, balerini viu colorati pentru printese si costumase elegante pentru cavaleri toate sunt de foarte buna calitate si bun gust.

Observand cererea pentru Articolele de BOTEZ, Artconfex a dezvoltat cu precadere acest segment, in momentul de fata oferind clientilor ceva inedit pentru piata din Romania: trusouri complete personalizate (lumanare,set biserica si hainute asortate si accesorizate cu pietre swarovsky si broderii manuale).

Anne BeBe aduce un suflu modern si sofisticat si prin alte colectii ale unor firme consacrate din Romania, Spania si Italia.

Colaborare intre astfel de firme si Anne BeBe aduce un succes garantat, oferind clientilor atat idea de lifestyle si fashion precum si bucuria de a purta un brand worldwide known.

Consideram ca stilul aparte reprezentativ Anne Bebe ar aduce un look mai fresh si mai stylish colectiilor de botez comercializate in Romania, satisfacand nevoia nasilor si parintilor de a cumpara hainute deosebite pentru micutii rasfatati.