lucrator comercial

TEKZEN ROM SRL

09-03-2018 | EXPIRA LA 09-03-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Operatiuni specifice activitatii de retail in segmentul bricolaj: persoana activa, disciplinata, responsabila, cu atributii principale in aprovizionarea la raft si deservirea clientilor. Este responsabil pentru asigurarea disponibilitatii, vizibilitatii produselor si preturilor, conform obiectivelor de vanzari in cadrul unui teritoriu definit si printr-un sistem eficient de acoperire a teritoriului definit ( raft, display, rastel, etc. );verificare preturi; aranjare produse pe raft; Participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei; verifica daca produsele indeplinesc conditiile optime de vanzare: alarme, etichete cu cod intern si prêt conform NIR, expunere corecta pe raft in locul potrivit; preocupare in cunoasterea produselor din zona sa de responsabilitate.


CERINTE

Abilitati in vanzari; atitudine atenta si cuviincioasa fata de cumparatori; Sa ofere detalii despre produsele din zona sa de responsabilitate cumparatorilor; Sa acorde asistenta cumparatorilor in achizitionarea produselor.
Raspunde de calitatea raportarilor si a informarilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Tekzen a intrat pe piata romaneasca in anul 2007, prin deschiderea primului sau magazin de bricolaj la Brasov.
Din anul 2014 a mutat operatiunile in Bucuresti, abordand piata cu un nou concept de retail condensat in magazine cu suprafete mai mici.
Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama larga de produse de amenajari, constructii, mobilier, articole casnice si decoratiuni pentru casa, birou si gradina, produse la preturi competitive si calitate garantata de marca proprie TekZen Home

Oferim clientilor nostrii solutii pentru a-si amenaja singuri casa visurilor lor ( Do It Yourself ), avand la dispozitie aproximativde produse listate.

Tekzen face parte din Tekfen Holding, o companie cunoscuta la nivel global in sectorul constructiilor magistrale. Tekfen functioneza din anul 1956 avand o traiecterie progresiva de la infiintare si pana in present, dezvoltand alaturi de companiile de constructii ale grupului si alte domenii de interes economic major precum agricultura, iluminat, exploatari de piatra, fertilizatori, adezivi, etc.
Misiunea nostră Este să oferim clienţilor produse şi servicii pentru casă, construcţii, hobby şi grădină, pentru o viaţă de mai bună calitate, luând ca bază satisfacerea clientului şi asumarea responsabilităţii sociale şi de mediu. Viziunea nostră Să devenim o marcă internaţională lider în sector, cu angajaţi şi parteneri mulţumiţi, cu succese în ţară şi străinătate.