Lucrator comercial

Pepas 2000 SRL

01-07-2016 | EXPIRA LA 31-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne place sa ne incantam clientii servindu-le cu cea mai mare atentie o bogatie de prajituri, torturi, patiserie, cozonaci si altele.

-lucram in 2 schimburi de 8 ore fiecare, inclusiv in weekend
-zile libere primim de obicei in timpul saptamanii, periodic in weekend, dar si de sarbatori
-pachetele noastre salariale sunt atractive

Simti ca noi? Alatura-te echipei noastre daca-ti place sa zambesti, te implineste multumirea clientului, corectitudinea si loialitatea sunt importante pentru tine, apreciezi lucrul in echipa, iti doresti sa lucrezi intr-un mediu pozitiv in care tu esti valoros ca persoana si unde colegii te trateaza cu respect!


CERINTE

Ne dorim sa te cunoastem daca:
-poti comunica si relationa cu usurinta
-ai o inclinatie catre lucrul cu oamenii
-vrei sa asculti si sa inveti
-rezisti la efort fizic
-te adaptezi la situatiile noi care apar mereu si faci fata stresului
-ai studii minim medii
-iti place sau te poti obisnui cu ideea de a lucra pe computer
-ai avut experiente anterioare in lucrul cu publicul


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv
Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Am debutat in anul 1994, cu fabricarea produselor de patiserie. In spatiul mic, de altadata, situat pe Sos. Mihai Bravu, clientii erau intampinati de mirosul imbietor al strudelelor si merdenelelor aburinde, al buseurilor aurii sau de parfumul cozonacilor gata scosi din cuptor. Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor de patiserie, am decis ca in anul 1997 sa ne extindem activitatea prin fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie. Am oferit clientilor prajiturile traditionale, precum amandina, savarina si eclerul, toate lucrate cu pricepere si maiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate. Diversificarea activitatii a continuat si in anii urmatori, iar din anul 2003, am dezvoltat o linie pentru fabricarea inghetatei. Bazandu-ne pe folosirea unor retete traditionale, puse in aplicare de un tehnolog, am reusit crearea unei inghetate delicioase cu diferite arome naturale de fructe sau ciocolata. In prezent, Cofetăria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetărie, patiserie şi inghetata, precum si de un punct de desfacere, situate in Şos. Mihai Bravu, nr. 123-135, sector 2, in zona Piata Iancului, Bucuresti. Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte, precum si asistenta pentru comenzile personalizate. Intrucat deviza Cofetariei Alice este "Lucrat cu pasiune" ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.