Livratori Pizza la domiciliu Bucuresti

INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL

10-01-2017 | EXPIRA LA 09-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Punctele de lucru sunt pentru sectoarele 1, 2,3,4,5, 6.
- Livrarea se face cu cu autotusismul personal sau cu scuterul societatii.
- Livrare mancare la domiciliul clientului cu autoturismul personal sau cu scuterul societatii;
- Salariul motivant ;
- Contract de munca;
- Program flexibil FULL-TIME sau PART-TIME;


Descrierea companiei
Trenta Pizza concept italian de livrare pizza in Bucuresti .

Pentru inceput trimite-ne CV-ul tau la sergiu.cojocariu@trentapizza.ro sau contacteaza-ne pentru mai multe detalii la numarul 0751309890


CERINTE

- Noul nostru coleg trebuie sa fie ,dinamic, dornic de a lucra intr-o echipa tanara, motivant din perspectiva unui astfel de serviciu,responsabil, serios, si punctual;
- Experienta in livrari de Pizza sau mancare calda;
- Disponibil de a lucra in ture;
- Permis de conducere categoria B;
- Autoturism propiu;
- Trebuie sa cunoasca bine Bucurestiul sau un sector;


DESCRIEREA FIRMEI

Trenta Pizza este un concept italian de livrare pizza ce a aparut in Bucuresti in urma cu aproape 10 ani. Inca din prima zi livram pizza proaspata, preparata doar la comanda, cu ingrediente de cea mai buna calitate, respectand retetele italiene traditionale.

Trenta Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare pizza, a atentiei acordata clientului oferind experienta unei pizza buona de te lingi pe degete.

Misiunea noastra este sa devenim compania de livrare cu cea mai dorita pizza din Bucuresti. In fiecare zi acordam atentie calitatii si micilor detalii care fac dintr-o pizza buna o experienta de neuitat.

Secretul Trenta Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.