Kinetoterapeut / Fizioterapeut / Estetician / Maseur

High Class Beauty Studio

10-05-2017 | EXPIRA LA 09-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Efectuare terapii: masaje de relaxare, terapeutice si anticelulitice, reflexoterapie, impachetari, drenaj limfatic.
- Efectuare tratamente cu tehnologii inovative (atat corporal cat si facial): LPG, criolipoliza, LipoLaser, cavitatie, electrostimulare, presodrenaj, vacuum, mezoterapie, microdermabraziune, oxigen hiperbaric, radiofrecventa 7 poli, ultrasunete.
- Evaluare corporala si/sau faciala si recomandare terapii si proceduri personalizate catre oaspeti.


CERINTE

Cerinte:
- Studii: kinetoterapeut/ fizioterapeut/ estetician/ specialist remodelare corporala/ tehnician maseur/ medic rezident
- Spirit de echipa, atitudine deschisa si pozitiva, abilitati bune de comunicare
- Seriozitate si flexibilitate - Deschidere spre client
- Capacitatea de a invata lucruri noi si deschidere spre imbunatatirea permanenta a rezultatelor
- Aspect fizic placut, prezenta agreabila.


BENEFICII OFERITE

- Contract Individual de Munca
- Bonus in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de estetica si remodelare corporala HIGH CLASS BEAUTY STUDIO Bucuresti este un salon de infrumusetare care inca de la deschidere a reusit sa depaseasca asteptarile tuturor celor ce i-au trecut pragul.

Situat in zona bulevardului Decebal, centrul este usor accesibil atat persoanelor care circula cu transportul in comun cat si conducatorilor auto.

Servicii oferite:
EVALUARE CORPORALA: Inaintea inceperii oricarui tratament, specialistii High Class Beauty Studio fac o evaluare corporala si a problemelor generale de sanatate in vederea alegerii unui tratament individualizat potrivit nevoilor si caracteristicilor clientului.

TRATAMENTE PENTRU SLABIRE: criolipoliza, LPG, cavitatie - liposuctie virtuala, radiofrecventa multipolara, mezoterapie corporala, lipolaser, ultrasunete, crio frio shock si masaj de drenaj limfatic.

TRATAMENTE ANTICELULITA: LipoLaser, mezoterapie, vacuum, masaj anticelulitc, impachetari la cald, impachetari la rece, electrostimulare, pachete personalizate in functie de tipul de celulita.

TRATAMENTE CU TEHNOLOGIE LPG: program corporal ce stimuleaza adipocitele pentru eliminarea treptata a grasimilor cu efect de slabire, sculptare, fermitate, netezire realizat cu tehnologie LPG combinata cu radiofrecventa si luminile infrarosie, verde si albastra

TRATAMENTE DE DETOXIFIERE A SISTEMULUI LIMFATIC: program corporal integrat ce stimuleaza detoxifierea limfei continand plan de nutritie adecvat, drenaj limfatic, detoxifiere ionica, presoterapie cu infrarosu si masaj endermologic cu tehnologie LPG.

TRATAMENTE FACIALE ANTIRID: oxigen hiperbaric, mezoterapie faciala (fara ace), microdermoabraziune (lifting), radiofrecventa bipolara, ultrasunete faciale, masaj facial si pachete personalizate antirid, antiacnee, anticuperoza si de depigmentare.

CONSULTANTA IN NUTRITIE SI DIETA: servicii de consultanta integrate de nutritie, dieta, regim de viata sanatos combinate cu tratamente de slabire, de detoxifiere si programe de eliminare a celulitei in vederea obtinerii siluetei dorite in timp scurt si cu eforturi minime.

Centrul de estetica si remodelare corporala High Class Beauty Studio dispune de aparatura performanta care prezinta siguranta maxima in remodelarea corporala, tratamente personalizate cu eficienta de 95% dintre
cazuri, produse profesionale certificate si, nu in ultimul rand, personal calificat si deosebit de ambitios in obtinerea celor mai bune rezultate de catre cliente.