Junior Support ( Departamentul Asigurari& Daune& Tehnical Audit)

Regina Maria

17-07-2015 | EXPIRA LA 16-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza verificarile necesare si care in principal se refera la: documentele trimise ca urmare a prestarii unui serviciu medical, precum si la datele tehnice introduse in sistemul electronic si se asigura de conformitatea acestora cu abonamentul/ documentatia contractului de asigurare si a daunei sau investigatiilor solicitate de asiguratorii internationali.
- Stabileste daca sunt necesare informatii suplimentare pentru luarea unei decizii; in caz afirmativ decide asupra listei acestora (investigatii / documente medicale, informatii tehnice, etc).Solicita datele/informatiile necesare, din partea abonatilor/asiguratilor pentru luarea unei decizii dupa caz.
- Analizează şi interpretează informaţiile, pe baza abonamentului detinut/ contractului de asigurare, în conformitate cu standardele şi obiectivele companiei, procedurile de lucru.
- Factureaza serviciile medicale efectuate de asiguratii internationali
- Stabileşte rezultatul final pe evaluarea dosarului de dauna: aprobarea cazului si nivelul beneficiilor de autorizat, respectiv respingerea dosarului.
- Efectueaza verificare tehnica lunara si/sau trimestriala ( sau conform necesitatilor) a investigatiilor/consultatiilor efectuate de paciente in Reteaua de Parteneri/ Regina Maria
- Agreaza solicitarile de documente cu Medical Advisor si transmitere solicitarile de documente catre clinici
- Efectueaza functie de necesitate rapoarte de consum sau alte tipuri de rapoarte


CERINTE

- Studii superioare absolvite (de preferat in domeniul economic sau medical).
- Minim 6 luni -1 an in domeniul asigurarilor
- Cunostinte privind domeniul asigurarilor
- Abilitati de operare pe calculator (MS Office).
- Limba engleza (minim nivel conversational)
- Abilitati:
• atentie distributiva,
• capacitate de analiza,
• organizare,
• buna comunicare,
• initiativa, implicare,
• proactivitate,
• responsabilitate,
• integritate,
• de lucru in echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.