Junior Sandwich Artist

Fresh Food Attack SRL

08-08-2014 | EXPIRA LA 10-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Un Artist Preparare Sandwich (Sandwich Artist) intampina si serveste clientii, pregateste mancarea, mentine standardele de siguranta in domeniul prepararii mancarii si in domeniul curateniei si completeaza unele formulare aferente activitatii din restaurant.


CERINTE

Absolvirea liceului
Cunoasterea limbii Engleze
Abilitatea de a intelege si a implementa instructiuni transmise verbal si in scris
Capacitatea de a lucra in oricare zona a restaurantului cand este nevoie, de a opera un calculator si un sistem POS (Point of Sale)
Functia implica activitati care necesita stat in picioare pe intreaga durata a zilei de lucru
Fiecare angajat trebuie sa poata sa ridice o greutate de pana la 4 kilograme in mod frecvent si pana la 15 kg in mod ocazional pana la o inaltime de aproximativ 1.5 metri


BENEFICII OFERITE

-bonuri de masa - dupa perioada de proba
-decontare transport la turele de seara


DESCRIEREA FIRMEI

The world's largest restaurant chain with more than 37000 restaurants opened in 100 countries, Subway has been founded in 1965 by 17 year-old high school graduate Fred DeLuca, along with family friend Dr. Peter Buck. The first restaurant opened in Bridgeport, Connecticut, USA in 1965 and was called Pete's Super Submarines. The first franchised SUBWAY unit opened in Wallingford, Connecticut.
Subway has developed as a health focused chain of restaurants offering made to order fresh products to its customers. For more information please visit www.subway.com. SUBWAY is a registered trademark of Doctor's Associates Inc.