Junior Content Specialist (disponibilitate imediata)

eMAG.ro

08-07-2016 | EXPIRA LA 07-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Colectarea si redactarea descrierilor si a specificatiilor pentru produsele prezentate pe site-ul eMAG;
• Verificarea informatiilor si a imaginilor pentru produsele prezente pe site-ul eMAG si corectarea lor;
• Adaugarea de continut relevant si ingrijit pentru produsele prezente pe site-ul eMAG;
• Editarea imaginilor pentru produsele prezente pe site-ul eMAG.


CERINTE

Daca ai viteza in gandire, iti place sa scrii, cunosti mediul online si adori cumparaturile, esti binevenit in echipa de Product Content eMAG!
Cautam un coleg nou, inteligent, cu un simt dezvoltat al observatiei, inzestrat cu spirit creativ, si caruia, bineinteles, sa nu ii fie straina limba romana.
Apreciem munca si nu neglijam performanta! De asemena, vei avea numeroase lucruri noi de invatat!
Te asteapta o echipa tanara, vesela si o multime de beneficii!

Cerinte:
• Atentie sporita la detalii si vocabular dezvoltat;
• Abilitati de creare continut de calitate, folosirea de hyperlink-uri si elemente de navigare in descrierea produselor;
• Abilitati de organizare si multitasking;
• Rapiditate si eficienta la cautarea pe Internet;
• Limba engleza - nivel mediu; alte limbi: bulgara, maghiara sau poloneza constituie un avantaj;
• Abilitatea de a lucra in echipa;
• Studiile superioare finalizate constituie un avantaj.

Constituie un avantaj:
Cunostinte de baza in utilizarea programului Photoshop, suita Office si HTML;
Cunostinte de baza de copy-editor si copywriter;


BENEFICII OFERITE

La eMAG, avansam rapid si ne place ceea ce facem. Daca esti pasionat de job-ul tau, fie ca oferi consultanta unui client sau scrii o linie de cod, si tintesti sus, atunci locul tau este in echipa noastra.
Iti oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a-ti imbunatati atat aptitudinile soft cat si cele specifice activitatii tale, dar tu decizi ce vrei sa inveti si incotro vrei sa mergi. Posibilitatile sunt nelimitate.
Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce ca sa te acomodezi. :)


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei sii orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si douasprezece showroom-uri deschise în Bucuresti (Crangasi& Baneasa), Iasi, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Brasov, Timisoara, Oradea, Constanta, Galati, si Craiova.

In cei 14 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 1900 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie