Junior Business Developer

Inotec

24-11-2014 | EXPIRA LA 24-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Despre pozitia de Junior Business Developer

Suntem in cautarea de noi membri pentru echipa noastra de marketing - persoane responsabile, proactive, dinamice si dornice de a se dezvolta profesional. Daca motivatia ta principala este dezvoltarea profesionala, ai capacitati foarte bune de comunicare si relationare si atitudinea potrivita pentru a creste portofoliul de clienti si cifra de afaceri a companiei, te asteptam sa ni te alaturi.


CERINTE

Ai nevoie de minte deschisa, proactivitate, simtul umorului, dar si de:

Experienta in promovarea serviciilor companiei (B2B);
Abilitati in realizarea de research-uri pentru a identifica potentiali clienti
Cunostinte pentru prospectarea pietei, calificarea corecta a potentialilor clienti si stabilirea intalnirilor de prezentare / vanzare.

Cele de mai sus vor primi un plus daca ai minim 1 an experienta intr-un call center – divizia business, iar persuasiunea, spiritul analitic si seriozitatea sunt atributele care te recomanda.


Iti garantam ca iti vom multiplica exponential cunostintele tehnice si pe cele de fussball.

Hai sa ne cunoastem daca iti doresti sa te dezvolti profesional si daca vrei sa lucrezi intr-o companie in care parerea ta chiar conteaza!

Ce optiuni ai:
• ne trimiti CV-ul tau pe adresa hr@inotec.ro
• ne suni la 0745 054 503 si stabilim o intalnire sa ne cunoastem


DESCRIEREA FIRMEI

INOTEC PLUS este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii web. Urmarim sa adaugam valoare clientilor nostri prin proiectele pe care le dezvoltam! Acesta fiind scopul, restul e placerea lucrului bine facut !