Jr. Account Executive

Exclusive Buyer Services

30-11-2017 | EXPIRA LA 30-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de Jr. Account Executive presupune urmatoarele atributii:
- analiza pietei de oferte imobiliare de vanzare, prospectarea acestora telefonica si listarea lor in cadrul platformei homefinders.ro si directimo.ro,
- pre-calificarea telefonica a clientilor cumparatori si stabilirea intalnirilor cu acestia.

Alte activitati derulate de un account executive:
- participarea la intalnirile de analiza a cerintelor de achizitie ale clientilor si prezentarea ofertei de servicii ale companiei,
- analiza piatei si propunerea unor short list-uri pentru achizitie,
- prospectarea pe teren a ofertelor imobiliare,
- servicii de consultanta adresate cumparatorilor, inclusiv reprezentare pentru negociere si gestionarea tranzactiei.


CERINTE

Cautam un tanar care doreste sa isi dezvolte o cariera in servicii business to consumer in cadrul unei companii antreprenoriale de consultanta imobiliara offline&online, apreciata pentru calitatea si eficienta serviciilor oferite cumparatorilor.

Candidatul ideal este o persoana optimista, vesela, un bun comunicator, atent la detalii si cu un simt analitic dezvoltat.


DESCRIEREA FIRMEI

HomeFinders.ro este principalul serviciu de pe piata locala de consiliere imobiliara dedicata cumparatorilor, activ din anul 2011, cu peste 500 de cumparatori reprezentati in procesul de achizitie. Consultantii imobiliari sunt independenti si lucreaza intr-un sistem de afiliere standardizat, bazat pe principii de etica si calitate superioara a serviciilor.

Directimo.ro este un portal de servicii imobiliare, specializat pe segmentul ansamblurilor rezidentiale noi si care se dezvolta pe principiile lean startup.

Compania beneficiaza de experienta mai multor investitori cu experienta in real estate, online si advertising.