JEE Developer

GRUP PENTALOG

06-11-2015 | EXPIRA LA 06-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

If you love working with Java technologies and you like being part of a competent and dynamic team, you should know that we are searching for new Java enthusiasts that have at least 1 year experience in this field.

Our Java pole of competency has constantly evolved and we continue to develop new interesting projects with different international partners. One of our clients for example, is a software publisher and a leader in eCollaborative solutions for various retailer brands.

The current project is based on the maintenance of a PIM (Product Information Management)/GDS (Global Data Synchronization) electronic catalog application operating in SaaS mode, which enables a supplier to manage all the information related to a product (designation, hierarchy, logistics, price and so on) and to ensure standard or private communication between distributors and suppliers.

Job description

As part of the team, your core responsibilities will be to:
- Ensure the maintenance and stability of the application
- Develop new features (release and service pack)
- Deliver high quality solutions to agreed specifications and within agreed timescales.


CERINTE

- Good expertise in Java with a minimum 1 year of previous experience;
- Good knowledge of other related J2EE technologies represents a strong advantage: Hibernate, Struts, Spring MVC, JBPM, JPDL;
- Experience with JBoss, but also with tools like SVN, Eclipse – will be appreciated;
- Fluency in English.
- French will be a plus.


BENEFICII OFERITE

- Promotion possibilities and a career plan development;
- Challenging projects and the chance to work within both a professional and a friendly environment;
- Competitive remuneration and benefits package, based on qualifications and experience;
- Trainings / certifications;
- Meal tickets;
- Private health insurance;
- Yearly bonus per company policy;
- Monthly bonus system;
- Working in a stable company.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o prezenta activa pe piata romaneasca din 1999 si 5 agentii (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj), Grupul Pentalog a inregistrat an dupa an cresteri semnificative.

2011 a insemnat trecerea pragului de 700 de angajati si o cifra de afaceri de 21,5 mil euro.

Oferta Pentalog este organizata in jurul a 2 linii de business: Information Systems (dezvoltarea si organizarea sistemelor informatice) si Embedded Systems (activitati R&D, CAD/CAE). Proiectele realizate imbina de o maniera optima prestatiile locale cu cele nearshore/offshore.

Avand peste 55 de clienti activi, Pentalog se afirma ca o companie internationala, cu clienti in Germania, Romania, Franta, Belgia, Olanda, Elveţia, SUA, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Maroc, Vietnam, Israel etc.. In prezent sunt in desfasurare peste 70 de proiecte in arii de activitate diverse. Clienţii Pentalog sunt din domeniul financiar-bancar, editori de software, e-commerce, distributie si logistica, industrie, telecomunicatii, turism, energie, sanatate sau social.

Sustinerea activitatilor de inovare in tehnologii informationale a fost concretizata prin crearea PentaLabbs, primul incubator privat franco-roman, complet operational din 2011. Pentalabbs asociaza excelentei tehnologice excelenta business, in cadrul unui demers pilotat de catre adevarati experti, actionand ca un multiplicator al fortei, vitezei si determinarii cu care ideile inovante pot fi dezvoltate, cu scopul de a concretiza produsele si serviciile IT de maine.

Forta Pentalog vine si din faptul ca 92% din capitalul companiei este detinut de catre angajati. 16 romani, 17 francezi si 3 moldoveni.

In 2011, pentru al 3lea an consecutiv, am fost prezenti in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, pentru zona EMEA, cu +371% crestere inregistrata intr-o perioada de 5 ani.

In contextul unui obiectiv de ameliorare continua, Pentalog acorda o atentie deosebita activitatilor de formare interna (atat cu formator interni cat si externi), cat si integrarii de stagiari, in cadrul programelor de parteneriat cu universitatile de prestigiu. Aceste activitati sunt grupate in cadrul departamentului numit Pepiniera Pentalog.

Programul de stagii se adreseaza studentilor in anii terminali care doresc sa acumuleze o prima experienţa tehnica, cat si tinerilor absolventi care incep cariera profesionala si beneficiaza de cursuri de formare profesionala specifice.

In 2011, bugetul alocat pentru activitatile Pepinierei a fost la nivelul de 1 mil euro, numarul de zile de formare efectuate in 2011 inregistrand o crestere importanta de 58% fata de anul anterior.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.pentalog.ro si www.pentalog.tv (postul nostru de televiziune intern, care realizeaza productii video corporate si emisiuni pe teme variate si complexe).