INTERSHIP RECEPTIONER DE HOTEL

SC PIER CONFERENCE & SPA SRL

09-07-2013 | EXPIRA LA 11-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Unitatea turistica HOTEL PIER CONFERENCE & SPA si-a propus sa investeasca in piata fortei de munca din sfera serviciilor turistice din Romania, astfel incepand cu luna IULIE implementeaza desfasurarea la nivelul unitatii a unor programe de training pentru functia de RECEPTIONER DE HOTEL
Scopul general al programului il constituie initierea, dezvoltarea si perfectionarea continua a tinerilor aflati la inceput de drum, care doresc sa urmeze o cariera in domeniul turistic.


CERINTE

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.pier-businesscenter.ro.Inainte de inceperea trainingului veti fi contactat de organizator pentru a va furniza toate detaliile privind desfasurarea programei In prima zi de trainig va rugam sa aduceti formularul de inscriere semnat si stampilat (in cazul in care inscrierea este facuta ca persoana juridica), o copie a cartii de identitate si o copie dupa ultima diploma de studii .


BENEFICII OFERITE

Locuri gratuite: Pentru grupuri mai mari de patru persoane, PIER CONFERENCE & SPA ofera gratuit taxa de participare pentru a cincea persoana.
Cine poate participa: Programul se adreseaza atat absolventilor de liceu care si-au dobandit partial competentele pe cai formale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.


DESCRIEREA FIRMEI

Situat in centrul orasului Bucuresti, complexul „Pier Conference & Spa” va sta la dispozitie cu servicii de standarde internationale de calitate.
„Pier Conference & Spa” reprezinta una dintre cele mai mari investitii in elemente de creatie artistica, din centrul Bucurestiului, acesta fiind conceput exclusiv pentru a-i asigura clientului satisfactia unui sejur de vis, intr-un decor unic.
Structura complexului „Pier Conference & Spa” este formata din 18 camere, din care 10 Apartamente si 8 Double Room, fiecare dintre acestea avand o tematica distincta, in care eleganta, luxul si confortul sunt doar cateva dintre elementele comune.
Pentru a asigura eficacitatea unui sejur complet, complexul beneficiaza de un Boutique Cafe, restaurant amplasat la ultimul etaj, sala de conferinta dotata cu aparatura de ultima generatie, avand o capacitate de minim 50 de persoane, centru de wellness & spa dotat cu piscina interioara, sauna, zona de fitness si centru de remodelare corporala.