Internship Web Developer

Phyramid

02-03-2015 | EXPIRA LA 04-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

În mare parte ne ocupăm de realizarea de proiecte pentru clienții noștrii, dar în același timp dezvoltăm propriile produse, momentan dezvoltând numeroase aplicatii ce folosesc Bitcoin ca formă de plată.

Ca beneficii vei putea să te bucuri de un program relaxat, o echipă tânără și dinamică, și ocazia de a lucra într-o companie unde chiar dacă ești la inceput, părerea și deciziile pe care le ei au un impact major.

Responsabilitățiile pe care le vei avea se încadrează în mare parte responsabilităților pe care le are orice programator ce creează cod de producție. Noi punem preț mare pe cod inteligibil, organizat dar în același timp robust. Vei folosi Git pentru versioning și vei respecta deadline-urile pe care le avem.


CERINTE

Căutăm persoane deschise, motivate să învețe și implicate. Media de vârstă în firmă este de 20 de ani, ne place să lucrăm și să experimentăm cu ultimele tehnologii apărute. În mare parte căutăm oameni care vor să învețe mai multe în domeniul web.

Cunoștințe necesare:
* HTML5 / CSS3
* Javascript
* PHP
* Git (cunoștințe de bază)
* Linux, Bash (cunoștințe de bază)
* MySQL (sau echivalent)
* Wordpress, Joomla

Cunoșințe opționale:
* Jade, Sass/Stylus/LESS
* MongoDB
* iOS (Objective-C), Java (Android)

Candidatul ideal este reprezentat de o persoană care are cunoștințe medii spre avansate în cele listate mai sus și dorește să-și extindă și aprofundeze cunoștințele lucrând într-o echipă tânără și un mediu deschis.


DESCRIEREA FIRMEI

Phyramid este o agenție digitală full-service, experimentată în dezvoltare, design și marketing. Construim produsele noastre cu pasiune și te putem ajuta să le construiești și pe ale tale.