Internship platit – Intern VPL Healthcare

VPL Healthcare

05-09-2017 | EXPIRA LA 05-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem niste colegi tineri si dinamici, pragmatici si creativi, analitici si curajosi.
Vrei sa ni te alaturi?
Daca te-ai odihnit putin in ultimul timp si cauti o echipa ca a noastra trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail: office@vplhealthcare.com.


CERINTE

Cu noi ai posibilitatea de a lucra intr-o organizatie de top in domeniul recrutarii de personal medical, in care te poti forma permanent, iar la sfarsitul celor doua luni de internship vei avea posibilitatea de angajare.
Noi suntem pasionati de ceea ce facem si dorim sa impartasim pasiunea noastra cu tine, de aceea te vom invata tot ceea ce stim, iar tu la randul tau vei face acelasi lucru cu noi.
Ai nevoie doar de ambitie si curaj pentru a aplica, in rest vei dobandi competente pentru a fi mai organizat, acest lucru te va ajuta sa jonglezi usor cu task-urile, responsabil si creativ, dar si axat pe detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

VPL Healthcare este o companie care furnizează servicii de asistență și recrutare de personal în domeniul medical și farmaceutic, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Rețeaua noastră de clienți include companii de succes din industria de sănătate în cadrul Comunității Europene și a Orientului Mijlociu.