INSTALATOR SISTEME TRATARE APA

IMA CONCEPT

22-08-2016 | EXPIRA LA 21-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avem nevoie de o persoana dinamica, responsabila, serioasa, cu o atentie distributiva in timpul programului de lucru si capabila de lucru in echipa; sa isi doreasca sa invete lucruri noi; sa aiba disponibilitate pentru deplasarea in tara.


CERINTE

- instalarea sistemelor de tratare a apei precum: dedurizatoare, filtre automate, sisteme de osmoza inversa etc;
- efectuarea serviciilor de mentenanta (revizie tehnica / reparatii) ale sistemelor de tratare a apei;
- deplasarea pe teren, in localitate si in tara;


BENEFICII OFERITE

- masina;
- telefon;
- diurne.


DESCRIEREA FIRMEI

Avem ca obiect de activitate instalarea, mentenanta si asigurarea garantiei sistemelor de tratare a apei -dedurizatoare - filtre - osmoza inversa - sterilizatoare uv - deferizare - desulfurare.
IMA CONCEPT este o societate infiintata in anul 2008 cu ambitia si dorinta de a reusi sa devina Numarul Unu in ceea ce face.
Am respectat mereu clientul si dorintele lui, iar profesionalismul si promptitudinea ne conduc in toata activitatea nostra.
Suntem un colectiv dinamic, tanar, cu rabdarea si perseverenta de a va asigura o calitate superioara apei folosita de dumneavoastra, utilizand echipamente de ultima ora in domeniu.
Asiguram solutii profesionale de tratare a apei atat la nivel casnic cat si industrial, ca zona de lucru acoperind intreg teritoriul tarii.
Gama de sisteme oferite este de cel mai inalt nivel calitativ, producatorul avand o experienta de peste 80 ani in domeniu cu o acoperire a pietei de desfacere de 25 % la nivel mondial.
Incercam mereu sa devenim si mai buni , sa fim si mai eficienti si sa va oferim solutii perfecte la un raport calitate / pret excelent.