Inspector SSM-per. determinata 24 luni

Banca Transilvania

25-10-2016 | EXPIRA LA 24-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile principale ale postului sunt:
1. Sa consilieze conducerea sucursalei pentru a-si duce la indeplinire sarcinile de serviciu cu privire la activitatea de securitate si sanatate in munca (SSM).
2. Identifica si evalueaza riscurile pentru securitatea si sanatatea in munca pe grupe sensibile la riscuri specifice ;
3. Sa efectueze instructajul la locul de munca si cel periodic pentru personalul Bancii Transilvania – CRB si instructajul general pentru personalul Bancii Transilvania – Sucursale/Agentii subordonate CRB;
4. Sa asigure evaluarea cunostintelor dobândite in procesul de instruire prin examene, teste, etc.,pentru personalul Bancii Transilvania - CRB.
5. Tine evidenta accidentelor de munca ce au ca urmare o incapacitate de muncă mai mare de 3 zile de lucru, a accidentelor uşoare, a bolilor profesionale, a incidentelor periculoase, precum şi a accidentelor de muncă, astfel cum sunt definite la art. 5 lit. g) din Legea 319/2006, si elaboreaza pentru autorităţile competente şi în conformitate cu reglementările legale rapoarte privind accidentele de muncă suferite de lucrătorii BT.
6. Asigura şi controleaza cunoaşterea şi aplicarea de către toţi lucrătorii BT a măsurilor prevăzute în planul de prevenire şi protecţie stabilit, precum şi a prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, prin propria competenţă sau prin servicii externe;
7. Sa elaboreze lista cu dotarea personalului cu echipamente individuale de protectie si sa colaboreze cu serviciul medical pentru cunoasterea la zi a situatiei imbolnavirilor profesionale pentru efectuarea de controale medicale de medicina muncii si propunerea masurilor de securitate corespunzatoare;
8. Sa elaboreze toate documentele necesare pe linie de SSM din Banca Transilvania – CRB si sa colaboreze pentru intocmirea lor cu lucratorul desemnat din Centrala Cluj.
9. Sa raporteze orice control pe linie SSM si orice modificari organizatorice pe linie de SSM sefului ierarhic;
10. Sa tina evidenta tuturor documentelor referitoare la securitatea si sanatatea in munca (documente cu privire la controalele medicale efectuate de medicul de medicina muncii; documente cu privire la acordarea materialelor igienico-sanitare, echipamentelor individuale de lucru si/sau de protectie; documente referitoare la controale/ inspectii pe linie de SSM; etc.).
11. Sa reprezinte banca in fata tuturor organelor de control pe linie de SSM pentru Banca Transilvania - CRB, sa organizeze si coordoneze activitatea Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca la nivel de CRB (daca el exista).
12. Sa intocmeasca documentele cu privire la protectia maternitatii impreuna cu persoana desemnata din centrala , medicul de medicina muncii si angajatorul;


CERINTE

Candidatul ideal ne-am dori:
- sa detina certificat SSM;
-sa fie atent la detalii;
-sa gestioneze task-uri multiple;
-sa respecte termenele limita impuse de prevederile legale aplicabile;
- sa aiba spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Piesa centrala a GRUPULUI FINANCIAR BT
Management international
15% BERD – actionariat si peste 500 de banci corespondente in intreaga lume
Emitent transparent la Bursa de Valori Bucuresti
Peste 500 unitati in toata tara
Vizeaza calitatea si excelenta bancara, flexibilitate,
concept puternic de «client service»