Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca SSM - PSI

Isera Consulting Services

12-01-2018 | EXPIRA LA 11-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Resposabilitatile job-ului sunt diferite, in functie de pregatire si experienta.
Angajatii fara experienta beneficiaza de o perioada de adapatare, instruire si invatare. Pe parcursul acestei perioade vor participa la diverse sesiuni de training intern/extern si la cursuri de formare profesionala sau specializare, dupa caz.
Toate aceste activitati sunt finantate de Isera Consulting Services.
Sarcinile de munca din perioada de insertie sunt adaptate capacitatii noului coleg si se indeplinesc de catre acesta sub indrumarea unui mentor special desemnat.

Noii colegi cu experienta au sarcini specifice profesiei de inspector / specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Serviciul extern al companiei noastre acopera o paleta larga de domenii ale economiei nationale si asigura un mediu fertil pentru dezvoltare personala si profesionala.

Responsabilitatile postului implica atat munca in teren cat si la sediile societatii.


CERINTE

Suntem preocupati sa integram in societatea noastra tineri educati, cu o formatie de cultura generala dezvoltata, bine formati profesional in domenii tehnice, fara a exclude alte domenii cum ar fi legal, management, etc.

Dintre cerintele specifice, mai ales pentru debutanti, enumeram:
- bun oparator PC - sunt multe documente de conceput si de editat, corespondenta electronica, etc;
- competent in cunoastrea si invatarea legislatiei aplicabile postului, procedurilor de lucru, abil in gestionarea informatiilor si a aplicatiilor specifice;
- foarte bun comunicator, cu abilitati vizibile in stabilirea unor relatii foarte bune si corecte cu partenerii si angajatii acestora, capabil sa foloseasca un limbaj profesional, coerent si placut in exprimare
- conducator de autoturism cu experienta si fara evenimente rutiere in antecedente
- experienta in profesie in domeniul SSM / PSI reprezinta un avanataj, dar nu este obligatorie, daca este suplinita de alte caliati pe care ne dorim sa le aveti.


BENEFICII OFERITE

- CIM pe durata nedeterminata;
- Suport adecvat in perioada de insertie, conditii clare de promovare si crestere in importanta in cadul societatii, concomitent cu o evolutie convingatoare a veniturilor realizate;
- Salarizarea pe o grila clara si transparenta, la un nivel superior mediei nationale in domeniul nostru de activitate
- Compania acorda mai multe tipuri de bonusuri dupa performanta, dar si pentru alte criterii
- Toate conditiile ofertei de munca se vor dicuta in cadrul interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Asteptam un coleg capabil sa scrie o prezentare frumoasa.....
Ne ocupam de prestarea mai multor tipuri de servicii externe catre companii, din domeniul SSM, PSI, RU, CONTABILITATE.
Dupa un an de activitate am depasit cu mult cifra de afaceri proiectata in Planul de afaceri si avem deja clienti si servicii aproape de maximul de prestare al capacitatii actuale.
Pentru ca in continuare ni se adreseaza tot mai multe companii din diferite domanii si regiuni, dorim sa crestem echipa, concomitent cu o extindere teritoriala.

Ne dorim colegi noi competenti, dinamici, educati si empatici.
Succes!