INSPECTOR ASIGURARI

AQUA INVESTMENT BROKER DE ASIGURARE

10-04-2017 | EXPIRA LA 10-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aqua Broker incheie contracte de colaborare cu asistenti in brokeraj persoane fizice sau juridice care doresc sa-si inceapa si/sau sa-si dezvolte o cariera in domeniul intermedierilor de asigurari. Comisioanele oferite sunt parte integranta din contract. Pe toata durata colaborarii, asistentul in brokeraj beneficiaza de training si este sprijinit de catre personalul nostru.
Angajam inspectori asigurari ,agenti asigurare .
Zone de interes :GALATI ,BRAILA ,BUCURESTI ,IASI ,TECUCI ,FOCSANI ,TULCEA ,CONSTANTA,VASLUI ,HUSI ,BARLAD ,BRASOV ,TIMISOARA ,SLOBOZIA


CERINTE

Experienta cel putin 2 ani in asigurari .
Detalii pe www.aquabroker.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Aqua Investment Broker de Asigurare SRL este o companie de profesionisti in consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor si al daunelor, specializata in reprezentarea si apararea intereselor clientilor sai in raporturile cu societatile de asigurari.

Experienta in domeniu, oferta variata de produse si calitatea serviciilor oferite, ne caracterizeaza si ne diferentiaza de ceilalti brokeri de asigurare de pe piata romaneasca, deoarece noi credem intr-o relatie bazata pe incredere si onestitate.