Inginer sisteme SAS- Senior

BRD - Groupe Societe Generale

18-08-2014 | EXPIRA LA 17-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Instaleaza, monitorizeaza, administreaza si exploateaza sistemele de infrastructura SAS Business Analytics.
Raspunde de definirea, dezvoltarea si realizarea proceselor de monitorizare si automatizare a sistemelor de infrastructura SAS Business Analytics.
Aceste activitati se desfasoara avand ca obiectiv asigurarea nivelului de calitate, disponibilitate si securitate stipulate in conventiile de exploatare (OLA) sau in conventiile de serviciu (SLA).Asigura implementarea cardrului operational si procedural privind Securitatea Informatica si Informationala
Asigura functionarea corespunzatoare a proceselor si programelor din cadrul sistemului informatic, in special administrarea aplicatiilor.




Principalele responsabilităţi:

Monitorizeaza in regim proactiv si permanentizat indicatorii de performanta si stabilitate a sistemelor din perimetrul de activitate (sisteme infrastructura SAS Business Analytics) si asigura publicarea cu regularitatea stabilita a acestora sub forma de rapoarte sau tablouri de bord.
Asigura alinierea indicatorilor de performanta sisteme infrastructura SAS Business Analytics si a pragurilor de alerta pentru acestia in corelare cu necesitatile curente atat din punct de vedere infrastructura, cat si a sistemelor aplicative gazduite pe astfel de platforme.
Intervine cu corectii imediate (solutii temporare tip workaround sau finale) in situatiile de incident sau de destabilizare a indicatorilor de monitorizare in vederea asigurarii nivelului de calitate si disponibilitate a serviciilor bazate pe infrastructurile de care raspunde
Defineste exigentele de exploatabilitate si asigura perenitatea acestora in productie.
Asigura instalarea in productie / punerea in functiune a noilor platforme sau a schimbarilor corective / evolutive aferente sistemelor de infrastructura SAS Business Analytics cu respectarea proceselor ITIL aferente gestiunii schimbarilor si a normelor tehnice standard in ceea ce priveste normele de exploatabilitate si securitate informatica.
Propunere revizuiri de arhitectura infrastructura SAS Business Analytics in vederea asigurarii nivelului de calitate, disponibilitate, securitate si exploatabilitate.
Asigura activitatile administrative aferente sistemelor de infrastructura SAS Business Analytics ca de exemplu dar fara a se limita la : gestiunea utilizatorilor si credentialelor conform politicilor si normelor de securitate informatica, aplicarea cu regularitate si in mod controlat a patch-urilor sistem SAS Business Analytics.
Asigura consilierea celorlalte directii din DSI/GIP in ceea ce priveste utilizarea curenta a platformelor SAS Business Analytics, incidentele si upgrade-urile in scopul optimizarii solutiilor adoptate in exploatarea acestora.
Aplica / implementeaza recomandarile de audit pentru asigurarea securitatii si integritatii sistemelor SAS Business Analytics pe perimetrul de infrastructura.


CERINTE

Cunostinte
Cunostinte avansate sisteme SAS Business Analytics si middleware (Jboss).
Cunostinte generale AIX, infrastructura sisteme de stocare date tip enterprise, sisteme de backup/restore/arhivare date (TSM).
Studii :
Superioare de profil tehnic (automatica, inginerie electrica, matematica, cibernetica si informatica)
Experienta :
Experienta de lucru in mediul informatic de minimum 5 ani, din care minimum 3 ani in administrarea sistemelor SAS Business Analytics.


Oferta:

oportunitatea de a lucra intr-un mediu profesionist
Contract pe perioada nedeterminata


Doar candidatii eligibili vor fi contactati, celelalte candidaturi ramanand in baza noastra de date pentru viitoare oportunitati.


DESCRIEREA FIRMEI

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare.

Cu o capitalizare de 3,5 miliarde euro la sfarsitul lunii aprilie 2006, BRD - Groupe Societe Generale detine prima pozitie, conform acestui indicator, intre societatile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucuresti si a doua pozitie dupa acelasi nivel al capitalizarii bursiere daca luam in considerare toate companiile listate la BVB, indiferent de domeniu.