Inginer Sisteme de Securitate

S.C. WINDACO RESOURCES S.R.L.

21-10-2016 | EXPIRA LA 20-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizeaza activitatile de instalare a sistemelor tehnice de securitate.
- Asigura activitatile de mentenanta si service aferente sistemelor de detectie si alarmare efractie, supraveghere video, control/admitere acces, paza perimetrala si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
- Alege metodele optime, coordoneaza si stabileste detaliile legate de lucrarile de realizare a traseelor de cabluri aferente sistemelor de detectie si alarmare efractie, supraveghere video, control/admitere acces, paza perimetrala si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
- Asigura testarea, evaluarea si punerea in functiune a sistemelor de detectie si alarmare efractie, supraveghere video, control/admitere acces, paza perimetrala si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
- Se preocupa de asigurarea conditiilor corespunzatoare de lucru pentru realizarea, punerea in functiune si mentenanta sistemelor de detectie si alarmare efractie, supraveghere video, control/admitere acces, paza perimetrala si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
- Cunoaste in profunzime activitatile legate de instalarea sistemelor de detectie si alarmare efractie, supraveghere video, control/admitere acces, paza perimetrala si a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, mentenanta curenta a acestora la sediul beneficiarului, precum si reparatii, modificari,extinderi ale acestor instalatii si sisteme.
- Instruieste beneficiarul asupra utilizarii si intretinerii sistemului.
- Elaboreaza documentele specifice activitatilor pe care le executa.
- Verifica conformitatea lucrarilor efectuate de colaboratori.


CERINTE

- Studii superioare tehnice de specialitate;
- Experienta in instalarea, configurarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate: efractie, supraveghere video, control acces, automatizari, sisteme de detectie si semnalizare a incendiilor; retele voce-date;
- Cunostinte bune de limba engleza;
- Capacitate de organizare si comunicare, spirit de echipa;
- Permis auto categoria B, experienta minim 2 ani, disponibilitate pentru deplasare in tara;
Constituie avantaj:
- Certificare Tehnician / Inginer Sisteme de Securitate;
- Calificare / certificare instalatii echipamente de securitate, control acces, efractie, incendiu;
- Cunoștințe avansate operare PC - Suite Office, AutoCAD;


BENEFICII OFERITE

- tichete de masa
- laptop, telefon mobil, masina de serviciu
- mediu de lucru profesional
- oportunitati de dezvoltare a carierei


DESCRIEREA FIRMEI

Consultanta in domeniul securitatii.