inginer - sef sector - parte electrica

ELCOMEX IEA SA

16-11-2015 | EXPIRA LA 18-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Planifica, organizeaza si conduce si controleaza activitatile desfasurate in scopul realizarii proiectului, din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenlor.
2. Asigura atunci cand este cazul, intocmirea necesarelor de materiale / comenzi PS-ind cu respectarea documentatiei lucrarii si procedurilor in vigoare, precum si aprobarea acestora de catre seful santierului.
3. Asigura ca executia lucrarilor se face corespunzator contractului, documentatiei si procedurilor aplicabile, atat cantitativ si calitativ.
4. Raspunde de initierea DS si intocmirea antemasuratorilor pentru reglementarea eventualelor cantitati / lucrari suplimentare, asigurandu-se ca executia acestora se face numai dupa aprobarea DS.
5. Stabileste necesitatile de personal ( cantitativ si calitativ) in conformitate cu activitatile prevazute a se executa in cadrul lucrarii si le inainteaza spre informare sefului de santier.
6. Asigura intocmirea si transmiterea pontajului real efectiv cu urmarirea incadrarii in consumurile normate.
7. Asigura gestionarea eficienta a mijloacelor de mecanizare alocate.
8. Asigura solicitarea de scule / dotari pentru lucrari de scurta durata sau suplimentare fata de cele existente ( inclusiv PRAM), prin referat, cu anticipatie suficienta pentru a permite identificarea, rezervarea sau achizitia lor.
9. Admite la lucru numai personal calificat, instruit si autorizat ( pentru procese speciale).
10. Raspunde de justificarea costurilor si explicitarea indicilor de productivitate realizati, precum si de initiere a masurilor care decurg din analiza acestora.
11. Asigura intocmirea situatiei materialelor instalate in scris – saptamanal si centralizat pentru decontarile lunare pe baza rapoartelor zilnice analizate si corectate.
12. Gestioneaza materialele rezultate din demontari, colectate in vederea predarii, cu respectarea modului de depozitare, atat din punct de vedere organizatoric, cat si al aspectului depozitarii acestora, in conformitate cu procedurile aplicabile referitor la protectia mediului inconjurator si gestionarea deseurilor.


CERINTE

- Studii superioare, cu specializare pe statii electrice
- Minimum 8 ani in proiecte similare,
- Pozitie conducere lucrari montaj pentru statii electrice de inalta tensiune.
- Experienta cu Transelectrica este un plus.


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- decontare transport vizitare familie
- alte drepturi conform ccm aplicabil


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu capital integral privat cu activitate in domeniul productiei si serviciilor avand ca obiect principal de activitate lucrari de instalatii electrice , cod CAEN 4321 .