Inginer - sef santier - parte constructii

ELCOMEX IEA SA

17-11-2015 | EXPIRA LA 19-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Planifica, organizeaza si conduce activitatile desfasurate in scopul realizarii proiectului, din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor
2. Asigura intocmirea , sustinerea si confirmarea la beneficiar a documentelor de raportare productie, in conformitate cu contractul.
3. Raspunde de justificarea costurilor si explicitarea indicilor de productivitate realizati,precum si de initierea masurilor care decurg din analiza acestora.
4. Stabileste necesitatile de personal ( cantitativ si calitativ) in conformitate cu activitatile prevazute a se executa in cadrul lucrarii.
5. Verifica gestionarea materialelor rezultate din demontari, colectate in vederea predarii, cu respectarea modului de depozitare, atat din punct de vedere organizatoric, cat si al aspectului depozitarii acestora, in conformitate cu procedurile aplicabile referitor la protectia mediului inconjurator si gestionarea deseurilor.
6. Verifica preluarea frontului de lucru si echipamentelor la montaj, precum si utilizarea pentru lucrarile de montaj doar a materialelor care respecta cerintele proiectului si specificatiilor aplicabile.


CERINTE

Inginer profil constructii, specializat pe constructii industriale
Minimum 8 ani in proiecte similare, pozitie conducere lucrari constructii pentru statii electrice de inalta tensiune sau similar. Experienta cu Transelectrica este un plus.


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa
- decontare transport vizitare familie
- alte drepturi conform CCM aplicabil


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu capital integral privat cu activitate in domeniul productiei si serviciilor avand ca obiect principal de activitate lucrari de instalatii electrice , cod CAEN 4321 .