Inginer Proiectare HVAC (Heating Ventilation Air)

Academia de HR

29-08-2019 | EXPIRA LA 29-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, reputat holding în domeniul proiectarii si urbanismului. Grupul oferă soluții integrate, la cheie de proiectare, autorizare/avizare pentru toate tipurile de clădiri comerciale, birouri, industriale, rezidențiale.
Cu o istorie impresionanta de aproape 20 de ani, Clientul nostru stabilește astăzi noi standarde în domeniu, însumând zeci de mii hectare urbanizate și numeroase proiecte complexe construite în valoare totală de sute de milioane euro și care astăzi reprezintă repere recunoscute în București, Brașov și alte orașe.
Compania dispune de o numeroasă echipă de specialiști în arhitectură, instalații, structură și urbanism, ce are capacitatea de a coordona și gestiona orice fel de proiect pana în cel mai mic detaliu, împreună cu care compania și-a propus sa ofere o nouă dimensiune arhitecturii urbane bazată pe viziune și inovație.
Sunt oameni de la care ai ce învăța și alături de care munca este o bucurie și o realizare și care lucrează în departamente precum cel de Urbanism, Arhitectură, Proiectarea structurilor de rezistență ori Instalații.
Pe lângă proiectele ambițioase pe care le realizează compania, echipa de top de care dispune reprezintă unul dintre cele mai importante atuuri ale sale deoarece astăzi, oamenii fac diferența. Urmează noi și încă și mai ambițioase proiecte pentru care compania se pregătește din timp, recrutând peste 60 de specialiști.

Vino alături de noi ca să crești profesional, contribuind la noua viziune asupra dezvoltării urbane, axată pe concepte noi, moderne aliniate principiilor dezvoltării durabile cu scopul de a creste standardul de viață al oamenilor, înconjurați de frumos!

Descrierea Jobului

Misiunea principală a postului este proiectarea construcțiilor pe subdomeniul Instalații HVAC. Căutăm:

5 x Inginer Proiectare HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) (nivel Middle / Senior)

Întocmește documentațiile care revin pe domeniul său în conformitate cu prevederile legislației aplicabile (românești și europene) pentru instalații HVAC (termice, desfumare și ventilații) aferente fazelor SF, PTH, DTAC, D.E. (dimensionare, elaborare breviare de calcul, întocmire memorii tehnice, caiete de sarcini, ante-măsurători și liste de cantități, documentații pentru obținerea certificatului de urbanism și avizelor și acordurilor solicitate prin acesta)
Elaborează soluția tehnică de proiectare pentru specialitatea HVA
Propune şi implementează soluții şi echipamente moderne în documentația de proiectare
Verifică respectarea proiectului de către executant în virtutea legislației în vigoare
Centralizează documentația necesară avizării proiectelor
Se deplasează pe șantier pentru verificarea respectării proiectelor (când este cazul)
Avizează intern şi la beneficiar documentația elaborată
Propune soluții și acordă sprijin pentru rezolvarea neconformităților și soluționarea problemelor de ordin tehnic identificate în derularea proiectelor
Participă la fazele determinante și la recepția lucrărilor proiectate
Participă la întâlnirile cu clienții, furnizorii și reprezentanții instituțiilor statului (după caz)


CERINTE

Candidatul Ideal

Studii și experiență

Studii tehnice superioare: Facultatea de Instalații, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Construcții și Instalații
Experiență în domeniul proiectare instalații HVAC – minim 5 ani

Alte cerințe
Cunoștințe utilizare grafică digitală şi design specifice activității AutoCAD/Revit
Cunoștințe de MS Office (Excel avansat)
Cunoștințe privind prevederile standardelor, normativelor, prescripțiilor tehnice și ale legislației aplicabile
Abilități de comunicare și relaționare eficientă
Permis de conducere cat. B (preferabil)

Personalitate
Pozitivism, optimism, dragoste pentru frumos
Răbdare și atenție la detalii


BENEFICII OFERITE

Oferta
Companie de renume, un brand reputat și respectat pe segmentul său
Proiecte mari, frumoase, de portofoliu, diverse și ambiționase (blocuri cu apartamente, clădiri de birouri, hale industriale, clădiri și spații comerciale, etc)
Veți face parte dintr-o echipă cu un nivel înalt de calificare, formată din arhitecți, urbaniști, ingineri structuriști, ingineri CFDP, HVAC, CTC, ingineri instalații sanitare și ingineri instalații electrice, colegi profesioniști, cu inteligență și competențe tehnice mult remarcabile
Sediu accesibil, aproape de metrou (1 min)
Mediu de lucru prietenos, desfășori o activitate frumoasă unde nu te simți ca la muncă, un climat bazat pe respect și recunoaștere
Stagii de pregătire internă, formare profesională continuă, buget clar alocat pentru cursuri în vederea dezvoltării profesionale
Salariu atractiv (15 salarii în primul an, 13 în următorii)
Sisteme de recompensare internă a valorii create (la finalizarea proiectelor – bonus pe proiecte, respectiv pentru cei care își asumă responsabilități de coordonare – bonus de coordonare)
Alte bonusuri: bonus de loialitate/vechime în companie, bonus retenție, bonus la angajare, bonus recomandări pentru pozițiile aflate în recrutare
Asigurare medicala în rețele medicale private de top
24 zile de concediu odihnă/an
Telefon mobil, abonament voce și date
Cafea, apă, ceai, fructe proaspete
O zi pe lună lucru de acas
Posibilități reale de promovare într-o companie aflată în plină expansiune și proiecte în creștere
Siguranță și stabilitate pe termen lung

Aceasta nu este doar un job, ci este o șansă de creștere și dezvoltare profesională într-o companie de succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro