Inginer Proiectare APA - CANAL / inginer hidrotehnic

SC Tehnoedil

22-10-2016 | EXPIRA LA 24-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elaborare documentatii tehnice pentru toate fazele de proiectare in domeniul retelelor de alimentare cu apa potabila si retele de canalizare, instalatii sanitare si termice; in conformitate cu legislatia, normativele si reglementarile in vigoare;
- Monitorizare si participare la toate fazele proiectului si asigurare asistenta tehnica pe toate perioada executiei;
- Intocmire servicii de proiectare specifice studiilor ( retele de apa canal, constructii, instalatii pentru constructii ) care cuprinde intocmirea planselor si a memoriilor, caietelor de sarcini pentru toate fazele de proiectare ( SF, PT, DTAC ) si a documentatiilor pentru obtinerea avizelor;
- Realizarea antemasuratorilor aferente proiectelor intocmite.


CERINTE

Conditii pentru aplicare:
- Absolvent al Universitatii de constructii : Facultatea de Hidrotehnica sau Instalatii pentru constructii
Softuri cunoscute:
- AUTOCAD (nivel foarte bine)
- MICROSOFT OFFICE ( Word si Excel ),
- URBANO CANALIS – HYDRA .
Cunostinte ample in elaborarea si implementarea proiectelor pentru sistemele de alimentare si canalizare pentru fazele SF, PTh, DTAC, D.E. (elaborare breviare de calcul, dimensionarea obiectelor cum ar fi: captari, aductiuni, gospodarii de apa, statii de pompare, statii de clorinare, retele de distributie apa potabila, retele de canalizare menajera si pluviala, statii de epurare intocmire memorii tehnice, caiete de sarcini antemasuratori si liste de cantitati, documentatii pentru obtinerea certificatului de urbanism si avizelor si acordurilor solicitate prin acesta etc).
Cunostinte privind legislatia in vigoare aplicabila pentru intocmirea proiectelor(HG 28/2008, Ord. 863/2008, Legea 50/1991 etc) precum si cunoasterea principalelor standarde /normative/ghiduri de proiectare.


DESCRIEREA FIRMEI

Politica noastra este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc nu doar satisfacerea cerintelor, ci si anticiparea nevoilor acestora.
Toate proiectele sunt executate cu respectarea standardelor si normelor tehnice in vigoare. Dezvoltarea proiectelor este realizata folosind metode moderne de proiectare asistata de calculator, folosind solutii software de ultima generatie, ceea ce duce la o durata scurta de executie a proiectului final si modificari rapide in functie de cerintele de adaptare ce pot interveni.