Inginer horticol

SC. Concept Garden SRL

14-03-2017 | EXPIRA LA 16-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul constă în managerierea portofolului de clienți, stabilirea obiectivelor săptămânale în ceea ce privește lucrările de mentenanță, deplasarea la locațiile clienților, execuția si supervizarea procesului de mentenanță.


CERINTE

Cadidatul ideal trebuie să indeplinească următoarele condiții: să fie responsabil; punctual, organizat; ordonat; să poată să lucreze în echipă; să cunoască foarte bine speciile de plante, bolile, dăunătorii acestora si lucrările de mentenanța specifice unei grădini, posesor permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri în functie de performanță.


DESCRIEREA FIRMEI

Am înțeles, încă de la început, că o grădină este o experiență, nu doar un spațiu verde și, de aceea, trebuie abordată ca proiect complex în care latura estetică și cea tehnică se împletesc, depinzând una de cealaltă. De aceea, ne implicăm activ în toate etapele de realizare ale unei amenajări, de la proiectare până la execuție, având în spate o echipă de profesioniști cu specializări variate și complementare: inginerie silvică si horticolă, peisagistică, proiectare urbană etc. Traininguri internaționale și consultanță din partea unor experți europeni în soluții peisagistice sustenabile ne pregătesc în permanență pentru a face față provocărilor pe care ni le lansați, sau pe care ni le adresăm periodic pentru a progresa.