Inginer Horticol

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX SRL

15-09-2015 | EXPIRA LA 15-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX SRL angajeaza inginer horticol cu experienta de peste 3 ani, pentru pepiniera situata in Ghimpati, jud. Giurgiu, la numai 25km de Bucuresti. Activitatea se va desfasura la sediul pepinierei din Ghimpati, la magazinul de plante din Saftica sau la cel din zona comerciala Baneasa. Locatia se va discuta in urma interviului se selectie.

Descrierea job-ului:
Se va ocupa de intretinerea plantelor din pepiniera
Va coordona plantarea si intretinerea, toaletarea plantelor, arborilor
Va administra modul de expunere si de aranjare a plantelor
Va tine evidenta stocurilor de plante si a vanzarii acestora
Sunt necesare cunostinte foarte bune despre intretinere plante verzi, flori, plante inflorite, arbori, arbusti, trandafiri etc.
Va avea in subordine o echipa si va trebui sa urmareasca activitatea cotidiana a pepinierei, implicandu-se activ in dezvoltarea acesteia
Va oferi consultanta clientilor in privinta alegerii plantelor
Va participa activ la toate activitatile din cadrul pepinierei sau ale magazinelor de plante mai sus mentionate.


CERINTE

Studii superioare in domeniul horticol
Experienta in domeniu minim 3 ani
Cunostinta limbii engleze la nivel conversational
Atitudine si comportament profesional


BENEFICII OFERITE

Salariu fix
Autoturism de serviciu
Laptop
Telefon Mobil


DESCRIEREA FIRMEI

PEPINIERA DE VAL D'YERRES DEUX va pune la dispozitie servicii de consultanta, proiectare peisagistica, amenajare completa a spatiilor verzi si intretinerea acestora.
Serviciile oferite sunt personalizate in functie de dorintele clientilor, avand posibilitatea de a gasi solutii eficiente pentru orice problema legata de terenul ce trebuie amenajat in functie de tema si complexitatea amenajarii solicitate, beneficiind totodata si de consultanta in vederea achizitionarii de exemplare dendro-floricole.
Proiectele realizate si implementate de noi dispun de garantie prin crearea unui contract de intretinere periodica in functie de complexitatea spatiului amenajat si necesitatile biologice diverse ale materialului dendro-floricol plantat.