INGINER GEODEZ

GEONOMIS SRL

20-05-2016 | EXPIRA LA 19-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dorim sa angajam o persoana ordonata, disciplinata, cu simt dezvoltat al detaliilor, capabila sa comunice cu usurinta oral si in scris care isi doreste sa evolueze alaturi de o echipa in formare si sa se dezvolte odata cu compania.

Este necesar sa fie STUDENT ULTIMUL AN (facultate sau master) de studii superioare cu specializare CADASTRU /TOPOGRAFIE cu abilitati bune spre foarte bune de utilizare a programelor de specialitate AUTOCAD, TOPOLT si pachetul de programe OFFICE (word, excel).

Constituie avantaj detinerea unui certificat pentru competentele de lucru cu AUTOCAD, PC sau alte programe de specialitate, experienta in domeniul cadstrului, cunoasterea limbii engleze si rezultatele obtinute in timpul facultatii.
Descrierea jobului
Realizeaza in teren toate tipurile de masuratori terestre planimetrice si altimetrice specifice domeniului cadastrului de complexitate redusa.

Realizeaza documentatii tehnice de specialitate conform reglemetarilor si normativelor in vigoare in domeniul cadastrului.

Mentine legatura cu instiutiile publice pentru proiectele si lucrarile care necesita avizare.


CERINTE

- ABSOLVENT 2016 studii superioare in domeniul geodeziei, geografiei (specializare cadastru) sau ABSOLVENT studii aprofundate (master) 2016
- utilizarea AUTOCAD 2D la nivel avansat


BENEFICII OFERITE

Se acorda bonusuri in functie de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Birou de cadastru si topografie cu un colectiv dinamic. Calitatea serviciilor noastre este data de pregatirea si experienta specialistilor nostri şi de atentia pe care o acordam clientilor si fiecarei lucrari in parte.